Pretraga

Pogledajte gameplay trailer za FIFA 2013

A- A+

FIFA se vratila sa verzijom 2012. Iako je PES bio uobičajeno dobar, FIFA je ipak bila nešto bolja ovaj put. Može li zadržati tu prednost i ove godine, još malo moramo pričekati pa vidjeti. Prošlogodišnja verzija je imala poboljšano ponašanje igrača, te kretanje bez lopte. Trailer za novu FIFA 2013, kao i obično kako to bude – pokazuje čuda. 

Zapravo, imam uvijek malo problema sa tim trailerima. Pošto moj kompjuter nije dio mojeg bedra i nemam vremena igrati igrice 23 sata u danu, često nikad ne uspijem izvesti sva ona čudesa koja se pokazuju na trailerima. Uz to, ne igram na amater, kad vjerojatno možeš vozati kompjuter kao mladog majmuna, nego se pokušavam ponekad popeti i na world class. Naglasak na pokušavam jer brzo izgubim volju. Uživao sam rekreativno igrati “staru” FIFU jer je kretanje igrača prilično prirodno, a i manager mode je dosta na dobroj razini, i zapravo svake godine postaje sve bolji. 

Sve u svemu, pogledajte ovaj novi video na kojem ćete vidjeti nekakve čudesne taktičke slobodnjake i Zlatanove driblinge. Ne znam, možda stvarno igram premalo i onda nikad ne postanem dovoljno dobar za sve te finese.