Pretraga

Pogledajte kako je Shakira izgledala i zvučala sa 16 godina

A- A+

Danas je Shakira jedna od najpopularnijih pjevačica, a gotovo da i ne postoji osoba na svijetu koja ne prepoznaje njenu specifičnu boju glasa. Surađivala je tijekom karijere s brojnim uvaženim glazbenicima, a trenutno je u braku s poznatim nogometašem Gerardom Piqueom. No malo je poznato kako je kao 16-godišnjakinja željela studirati ekologiju, a mi smo ‘iskopali’ njen intervju i nastup sa samog početka karijere

Screenshot: YouTube

Festival Vina del Mar najstariji je, najpopularniji i najveći festival latino-američke glazbe. No malo je poznato kako je na njemu svoju karijeru započela davne 1993. godine jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice. Te davne ’93. tada 16-godišnja Shakira, nakon nastupa na festivalu približila se novinaru Salvadoru Nasrallau i zamolila ga da ju upozna s Rickyjem Martinom. Novinar ju je najprije odlučio intervjuirati, a potom joj je ispunio želju.

Izdvojeni članak

Pjevači koji su od mirnih teen zvijezda prešli na ‘krivu stranu’

U intervjuu mu je tada crnokosa pjevačica otkrila kako joj je nastup dan prije bio lijepo iskustvo, kako se tijekom nastupa pred nekoliko desetaka tisuća gledatelja osjećala tek malo nervozno, a lijep osjećaj probudila je u njoj publika koja je na njen nastup imala samo pozitivne reakcije. Novinaru je otkrila i svoje planove za budućnost.

– Voljela bi studirati ekologiju i željela bih se posvetiti tom studiju. Trenutno sam posvećena pjevanju, plesu i učenju jezika, otkrila je Shakira.

Nakon intervjua upoznala je svog omiljenog pjevača Rickyja Martina, a kako je u tom trenutku bila i model, gledateljima je pokazala svoje vještine hodanja pistom. Čitav intervju, kao i nastup na festivalu na kojem se predstavila autorskom pjesmom ‘Eres’ možete pogledati u videozapisima u nastavku.