Pretraga

Poslušajte kako Nina Dobrev repa

A- A+

Nina Dobrev, popularnija kao Elena Gilbert iz Vampirskih dnevnika, i Nicolas Braun napravili su super smiješnu Funny or Die rap parodiju pod imenom SPF with Nina Dobrev. Nina je još jedna zvijezda u nizu koja se luckasto ponaša i pjeva kako bi nasmijala svoje fanove svojom parodijom.

Od Vampirskih dnevnika do Funny or Die parodije

Nakon Selene Gomez i Taylor Swift, na red je došla još jedna zvijezda koja je snimila Funny or Die rap parodiju. Nina Dobrev, zajedno s Nicolasom Braunom, snimila je SPF with Nina Dobrev gdje repaju o stvarima potrebnima za plažu i vrućine poput kreme za sunčanje. Glavna zvijezda Vampirskih dnevnika odlično se zabavila tijekom snimanja videa te je u jednom trenutku upotrijebila svoj maternji jezik bugarski.

Elena i Katherina

Ne zvuči savršeno, ali kome nije zanimljivo vidjeti omiljenu zvijezdu kako se glupira po plaži u badiću i podsjeća nas da zaštitimo kožu od sunčevih zraka. Jedan od komentatora na YouTubeu nam je svima pročitao misli pitanjem Je li itko pomislio na Katherine kad je izjavila Bitch Please, jer se u videu pojavi Ninina dvojnica koju svi asociraju s Eleninom zlom dvojnicom Katherinom.