Pretraga

Glumci koji se vole i iza kamera

A- A+

Nije rijedak slučaj da se glumci zaljube za vrijeme snimanja nekog filma.  Neke ljubavi su potrajale dugi niz godina, završile brakom koji se raspao, a neke još uvijek traju. Najveću prašinu je digla Angelina Jolie, koju su svi optuživali, nakon snimanja filma ‘Mr. i Mrs. Smith’ kako je ona glavni krivac za razvod Brad Pitta i Jennifer Aniston.

Jolie i Pitt, Dobrev i Somerhalder, Kidman i Cruise samo su neki od parova koji su se zaljubili tijekom snimanja nekog filma. Zanimljiva je činjenica da su glavni glumci dvije najpoznatije vampirske serije i najpopularnijeg vampirskog filma bili, ili još uvijek jesu u ljubavnoj vezi.

Donosimo vam popis najpoznatjih filmskih parova koji su se voljeli i kad su se kamere ugasile.

Nina Dobrev i Ian Somerhalder – ‘The Vampire Diaries’

Serija o
djevojci koja se nalazi u ljubavnom trokutu s dva vampira izrodila je
ljubavnu vezu glavnih glumaca Nine Dobrev (Elena Gilbert) i Iana
Somerhaldera (Damon Salvatore). Iako se Elena ne može odlučiti kojeg
brata više voli, u stvarnom životu je odluka pala na Iana.

www.zimbio.com

Angelina Jolie i Brad Pitt – ‘Mr. and Mrs. Smith’

Nakon snimanja filma ‘Mr. i Mrs. Smith’, Angelinu su svi mediji optuživali kako je glavni krivac za raspad braka između Brad Pitta i Jennifer
Aniston. Od snimanja je prošlo sedam godina, a par Brangelina su još uvijek u ljubavnoj vezi. Hoće li pasti brak ili ne, još nitko ne zna.

Kristen Stewart i Robert Pattinson – ‘Twilight’

Još jedan par koji se zaljubio na snimanju filma o vampirima su Kristen Stewart i Robert Pattinson. Trenutno smo svjedoci njihovog prekida zbog Kristenine afere s redateljem Rupertom Sandersom. Kristen podnosi brojna poniženja po medijima i od svojih fanova, dok Robert razmišlja o napuštanju Hollywooda.

Jennifer Garner i Ben Affleck – ‘Daredevil’

Godinu dana nakon snimanja ‘Daredevila’ ovaj se glumački par vjenčao. Trenutno su zakoračili u sedmu godinu braka u kojem su dobili dvije kćeri, Violet Anne i Stephinu Rose Elizabeth. Ben je prije Jennifer hodao s glumicom Gwyneth Paltrow i pjevačicom i glumicom Jennifer Lopez.

Nicole Kidman i Tom Cruise – ‘Eyes Wide Shut’

Tom je prije Nicole bio u braku s glumicom Mimi Rogers, koja ga je uvela u scientologiju. Zatim je se na snimanju filma ‘Eyes Wide Shut’ zaljubio u Nicole Kidman s kojom je bio u braku i posvojio dvoje djece. Nicole je zatražila razvod zbog Tomove opsjednutosti scientologijom, baš kao što je to nedavno učinila i Katie Holmes. Između Nicole i Katie, Tom je tri godine bio u vezi s španjolskom glumicom Penelope Cruz.

Jennifer Aniston i Vince Vaughn – ‘The Break-up’

Jennifer i Vince su nakon snimanja filma bili u vezi oko godinu dana, ali je onda došao kraj. ‘The Break-up’ je označio početak njihove veze, ali su nakon prekida odlučili ostati dobri prijatelji.

Rachel Weisz i Daniel Craig – ‘Dream House’

Rachel Weisz je nova djevojka Daniela Craiga. Britanski glumci su se zaljubili na snimanju filma ‘Dream House’. Vezu su u početku krili, kao i velika većina glumaca, ali se sada vole javno.

Anna Paquin i Stephen Moyer – ‘True Blood’

Anna i Stephen su već treći vampirski par, ali su jedini u braku već dvije godine.  Uskoro izlazi peta sezona popularne serije ‘True Blood’ na
čijem su se snimanju i zaljubili.