Pretraga

Potpuni ‘lom i rastur’ na brucošijadi FER-a: Šajeta otkrio što je izvođače zagrijavalo za nastup

A- A+

Potpuno ludilo okupiralo je u subotu navečer FER, gdje je održana još jedna nezaboravna brucošijada. Tražila se ulaznica više, a zbog velikog interesa organizatori su morali u prodaju pustiti dodatnih 200 karata te ograničiti njihov broj po osobi. No, čini se kako se na #Bruciferu nisu zabavljali samo studenti. Ludi provod na brucošijadi na Twitteru je zabilježio i jedan od izvođača.

Brucošijada FER-a 2015. / foto: Ivan Božić|srednja.hr

Ovogodišnji #Brucifer, brucošijada FER-a, krenuo je već u 20 sati. Na njemu je nastupilo čak 17 izvođača, a studenti su se zabavljali na tri stagea. Iako će posjetitelji subotnju atmosferu na FER-u pamtiti još dugo, nezaboravno je, čini se, bilo i pojedinim izvođačima. Šajeta je tako na svom Twitteru podijelio video ‘ludila’ koje je vladalo tijekom njegovog nastupa, uz poruku kako mu je na brucošijadi bio ‘lom, rastur & barufa’.

Baš u stilu neke rock zvijezde, Šajeta je i proplivao kroz publiku. Taj ga je potez očito oduševio.

– Nisam htio više daviti s brucošijadom FER-a, ali ne plivam svaki dan u publici, mladež me nosila na rukama kao malo vode na dlanu te nježno vratila na pozornicu, poručuje Šajeta na Twitteru.

Pratitelji poznatog glazbenika na toj društvenoj mreži imali su priliku vidjeti i mali prizor iza pozornice. Fotografijom je Šajeta otkrio što je zagrijavalo izvođače prije no što su oni zagrijali publiku. A bilo je tu svega: od malo Stocka za njega, Hennessyja Vesnu, Plavca za SIX PACK pa sve do obične Cole za Sloanwall.

Sve do zadnje, ulaznice su rasprodane nešto iza 20 sati u subotu. Osim Šajete, na 37. brucošijadi FER-ovce su zabavljali: Vesna Pisarović, Krešo Bengalka, Antenat, SIX PACK, Ogenj, Sloanwall, Pero Defformero, Belfast Food, NLV, Smoke Mardeljano, J.R. August, Sfumato, Sergio Lounge, Petar Dundov, phillipe i Felver.

Fotografije koje dočaravaju samo djelić subotnje atmosfere možete vidjeti u velikoj fotogaleriji u nastavku.