Pretraga

Poznat datum povratka ‘Milijunaša’ na male ekrane: Termin emitiranja ostaje isti

A- A+

Popularni kviz ‘Tko želi biti milijunaš’ vraća se na male ekrane 19. rujna. Vodit će ga kao i u prethodnih sedam sezona Tarik Filipović, dok će njegovu poziciju u Potjeri zauzeti Joško Lokas.

foto: HTV

Izdvojeni članak

Poker dama, torta i dirljiv oproštajni govor Tarika Filipovića za odlazak iz Potjere

Termin emitiranja Milijunaša ostaje isti, dakle 20 sati i pet minuta, a s HTV-a u svojoj najavi pozivaju igrače da se prijave za sudjelovanje, na web stranici https://milijunas.hrt.hr.

U sedam do sada emitiranih izdanja hrvatske verzije kviza Who Wants to Be a Millionaire?, samo je jedna osoba iz kviza otišla s punim plijenom. Radi se o profesorici hrvatskog jezika Miri Bičanić, koja je 2003. godine odgovorila točno na svih 15 pitanja i tako olakšala javnu televiziju za milijun kuna.

‘Tko želi biti milijunaš’, u izvorniku ‘Who Wants to Be a Millionaire?’ , licencni je natjecateljski televizijski format kviza znanja Sony Pictures Televisiona. U njemu natjecatelj odgovara na pitanja općeg znanja nastojeći, uz pomoć tri džokera, uspješno odgovoriti na 15 pitanja od kojih svako ima četiri ponuđena odgovora. Točnim odgovorom na posljednje, 15. pitanje, osvaja maksimalnu nagradu od milijun kuna.