Pretraga

Prelijepa nogometna sutkinja u Srbiji, potpuno odvukla pozornost s utakmice

A- A+

Da bi niželigaški nogometni susreti privukli veću pozornost javnosti moraju imati nešto osobito privlačno. U utakmici srbijanske treće lige između Jošanice iz Novog Pazara i Pobede iz Beloševca to nije bilo nešto, nego netko. Naime pomoćna sutkinja Aleksandra Milojević, potpuno je bacila sjenu na utakmicu te okupirala gledatelje svojim atraktivnim izgledom.

Screenshot: You Tube

Utakmica srbijanske treće lige između Jošanice iz novog Pazara te Pobede iz Beloševca, bila bi samo jedna od tisuće takvih koje se svakog vikenda odigravaju diljem svijeta, da se u priču nije umiješala prekrasna 27-godišnja sutkinja. Aleksandra Milojević potpuno je usmjerila pažnju gledatelja na teren, odnosno na njegov rubni dio, budući da je ona imala ulogu linijskog sudca.

Izdvojeni članak

Istraživanje otkrilo kako se muškarci ponašaju kad pričaju s lijepim ženama

U komentarima videa, jedni navode da je Aleksandra majstorski obavila sudački posao, dok drugi u šali dodaju kako je na njenoj strani terena izveden rekordan broj auta na jednoj utakmici.

Zanimljiv detalj se dogodio u 34 sekundi video isječka. Naime, jedan od igrača se toliko zbunio vidjevši prekrasnu sutkinju, da je zaboravio kako treba iz auta vratiti loptu u igru.

Pogledajte video, popraćen nježnom lirskom glazbom!