Pretraga

‘Romeo i Julija na hercegovački način’: Student osmislio predstavu koju će izvesti na Savi

A- A+

Daske koje život znače u SD Stjepan Radić i ovog će prosinca popuniti studenti koji će upriličiti tradicionalnu Večer kulture u organizaciji Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata. Kulturna Večer ove godine održava se 6. prosinca u Kino Forumu, a ista će početi u 20 sati predstavom ‘Romeo i Julija na hercegovački način’. Režiju za spomenutu studentsku predstavu potpisuje stanar Save Drago Barać, član većini poznatih Nezavisnih intelektualaca. Cijena ulaznica je 10 kuna, a prikupljeni novac će ići u humanitarne svrhe.

Screenshot YouTube / ‘Nepisana pravila Save’

Treća tradicionalna Večer kulture koju 6. prosinca u Kinu Forum doma na Savi organizira Zavičajni klub hercegovačkih studenata i ove godine će početi studentskom predstavom.

Izdvojeni članak

‘Muškarčine’ na Balkanu: Predstava koja oduševljava svakog gledatelja

Nakon prošlogodišnjih ‘Nepisanih pravila Save’ u režiji studenta ADU-a Ivana Ožegovića, novu predstavu ‘Romeo i Julija na hercegovački način‘ osmislio je student i stanar Save Drago Barać kojega mnogi znaju kao člana, sad već popularnih, Nezavisnih intelektualaca, piše esava.info.

ZKHS je i ove godine pripremio plesne točke, igre, recitacije i poezije, no vjerojatno će najveću pozornost privući spomenuta kazališna predstava. Barać je preradio poznatu Shakespeareovu tragikomediju o mladom paru koji dolazi iz neprijateljskih obitelji dodavši im modernizirane i hercegovačke elemente.

Program treće Večeri kulture u Kinu Forum održava se u petak 6. prosinca s početkom u 20 sati. Cijena ulaznica je 10 kuna, a prikupljena svota novca ići će u dobrotvorne svrhe kao što je to bilo do sada.