Pretraga

Sinovi slavnih očeva drmaju kadetskom reprezentacijom

A- A+

Sinovi slavnih Joška Vlašića, Milana Rapaića i Dubravaka Pavličića nastavljaju obiteljsku sportsku tradiciju. U prijateljskoj utakmici protiv Srbije, svo troje zaigrali za hrvatsku kadetsku nogometnu reprezentaciju.

U nedavnoj prijateljskoj utakmici, odigranoj u Rovinju, između kadetskih reprezentacija Hrvatske i Srbije, za sastav Ivana Gudelja nastupili su mladići slavnih sportskih prezimena; Rapaić, Vlašić i Pavličić.

hajduk.hr

Izdvojeni članak

Video: 14-godišnjak u prvoj momčadi Milana

Krajem prošlog mjeseca hrvatski U-15 reprezentativci odigrali su u Rovinju dvije prijateljske utakmice protiv srpskih vršnjaka. U prvoj su izgubili 0:1, a u drugoj remizirali 1:1. Više od rezultat i igre, pažnju je privukla činjenica da su za Hrvatsku zaigrali Nikola Vlašić, Boris Rapaić i Tin Pavličić. Sva tri mladića, navodno su vrlo talentirana te se očekuje da će, kao i njihovi očevi, napraviti velike sportske karijere.

Najviše se očekuje od Nikole Vlašića, brata slavne atletičarke Blanke. Nikola je ofenzivni vezni igrač Hajduka, odakle je došao iz Omladinca male momčadi iz okolice Splita. O kakvom se talentu radi, najbolje govore izjave njegova oca Joška koji ga smatra svojim sportski najnadarenijim djetetom, čak ispred sestre Blanke. Kao njegove najveće kvalitete navode se odlična igra lijevom i desnom nogom i dobar dribling.

Izdvojeni članak

Hajdukova škola nogometa zaradila milijun kuna Dinamovim plasmanom u Ligu prvaka

Nikolin je suigrač u kadetima Hajduka Boris Rapaić. Prezime Rapaić jako je milo Hajdukovim navijačima te ako mali Boris bude ikada zaigrao za prvu momčad, vjerojatno će odmah postati ljubimac navijača. On je, kao i njegov otac, vezni igrač te ostaje za provjeriti hoće li i njegova lijeva noga jednoga dana postati ubitačna kao Milanova.

O Tinu Pavličiću hrvatska javnost najmanje zna. Okupljanje u Rovinju prvi mu je kontakt s mlađim kategorijma hrvatske reprezentacije. Sin pokojnog igrača Dinama Dubravka Pavličića rođen je u Španjolskoj i slabo govori hrvatski jezik. Tin poput svog oca igra na mjestu stopera i to u malom klubu Carolinas iz Alicantea. Zahvaljujući slavnim prezimenima, mladići su već zadobili pažnju javnosti, sada je vrijeme da je kvalitetnim igrama i zadrže.