Pretraga

Sjajne vijesti: Netflix od danas na hrvatskom jeziku

A- A+

Netflix od danas u potpunosti možete uživati na hrvatskom jeziku. Dobio je lokalizirano sučelje, a na današnji dan preko 511 naslova s hrvatskim titlovima, među kojima su svi sadržaji u originalnoj produkciji kuće.

Foto: Netflix Screenshot

Netflix javlja da od danas korisnici te usluge mogu u njoj u potpunosti uživati na hrvatskom jeziku.

Sučelje i titlovi

Kada danas otvorite Netflixovu stranicu, vidjet ćete da je skroz prevedena na hrvatski. Novost je to koja stiže nakon što se taj popularni streaming servis posljednjih nekoliko tjedana eksperimentalno dao u stavljanje hrvatskih titlova na originalni sadržaj produciran pod njihovom palicom.

Izdvojeni članak
whatsapp

WhatsApp uvodi veliku novost u chatove: Cilj nam je napraviti poruke što osobnijima

Danas tako na Netflixu sve originalne serije i filmove, ali i često postavljana pitanja i odgovore, vijesti i drugo, možete pratiti na hrvatskom. Što se tiče titlova, to uključuje preko 500 različitih naslova.

Kako uključiti hrvatske titlove?

Hrvatske titlove na vaše omiljene sadržaje morate samostalno uključiti. Svaki put kad otvorite neku seriju ili film u donjem desnom kutu imate malu kvadratastu ikonicu na kojoj se može podešavati sinkronizacija i titlovi.

Ukoliko je sadržaj koji gledate originalan ili sadrži hrvatske titlove klikom na spomenutu ikonicu trebali biste dobiti opciju da odabere hrvatske titlove. To će izgledati kao na screenshotu ispod.