Pretraga

Stiže nova sezona popularne serije Sex Education: Fanove će jedna vijest sigurno rastužiti

A- A+

Nova, četvrta sezona popularne Netflixove serije ‘Sex Education’ izlazi 21. rujna. No, tu je više-manje kraj dobrih vijesti. Ovo će biti posljednja sezona, a glumci se na društvenim mrežama već opraštaju od serije.

sex education

Netflixova serija ‘Sex education’ | screenshot: YouTube

Nova sezona serije ‘Sex Education’ stiže na Netflix 21. rujna. No, to će biti kraj te serije jer se nove sezone više neće snimati. Kako je rekla kreatorica serije Laurie Nunn, takvu odluku nije bilo lako donijeti, ali nakon što su se iskristalizirale teme i priče nove sezone situacija je postala jasna.

– Nevjerojatno smo ponosni na seriju i osjećamo se dužni prema svim briljantnim piscima, glumcima i ekipi koji su uložili toliko srca u stvaranje svake epizode. Neumorno su radili kako bi vam snimili ovu posljednju sezonu, a mi je jedva čekamo podijeliti s vama, napisala je Nunn na Instagramu.

Serija je to, napomenula je kreatorica, koja govori o ljubavi, seksu, prijateljstvu i našim tijelima. Iako se zadnjih mjeseci pisalo da u novim epizodama neće biti omiljenog lika Erica kojeg utjelovljuje Ncuti Gatwa zbog angažmana u filmu ‘Barbie’ i novim epizodama serije ‘Doctor Who’, njega ipak vidimo u traileru četvrte sezone.

Trailer prikazuje kako Otis i Eric kreću na fakultet, a pred kolegama odmah otkriva da je puno toga o seksu naučio od svoje mame. To izaziva čuđenje kolega, a Eric mu samo nabacuje da je on zapravo seksualni terapeut. Na društvenim mrežama mnogi glumci iz serije napisali su da je ‘vrijeme za kraj’, a fanovi u komentarima ne mogu dočekati nove epizode.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gillian Anderson (@gilliana)