Pretraga

Svojim pokretima šokirao sve gledatelje

A- A+

Alonzo Jones – Turf je natjecatelj koji je svojom životnom pričom i nastupom šokirao žiri i gledatelje emisije America’s Got Talent. Ima 21 godinu te već dvije godine živi na ulici jer ga je majka izbacila iz kuće. Razlog zbog kojega je beskućnik je taj što je odlučio slijediti svoj san i izgraditi karijeru kontorcionista.

Amerikanac Alonzo Jones ima 21 godinu te se ove godine prijavio na America’s Got Talent gdje je članove žirija i sve prisutne gledatelje ostavio bez riječi. Već dvije godine zarađuje na ulici izvodeći kontorcionizam pod umjetničkim imenom Turf pa je sad odlučio pokazati svima što može napraviti sa svojim tijelom.

Izdvojeni članak

Prvo šokirao svojom pojavom, a onda svojim glasom


agt.wikia.com

Kontorcionizam je ekstremno razgibavanja tijela, a to je upravo razlog zbog kojeg je Turf postao beskućnik. Prije dvije godine majka ga je izbacila iz kuće jer se posvetio onome u čemu je najbolji.

Pojavivši se na bini popularne američke emisije šokirao je sve prisutne svojim neobičnim umijećem. Čak dok ga samo gledate osjećate bolove na svom tijelu, a njemu to tako lako polazi za rukom.