Pretraga

Temperature rastu, a djevojke već razmišljaju o novim kupaćim kostimima

A- A+

Temperatura naglo raste, a meteorolozi i ove godine ističu kako ćemo iz zime uletljeti u ljeto, to jest da preskačemo naljepše godišnje doba. U trgovinama se već nalazi ponuda raznih kupaćih kostima, stoga nije prerano razmišljati o tome kakav model kupiti.

www.tjednik.hr

Sve su bliže dani kad će hrvatska obala biti prepuna, zbog čega mnoge djevojke već razbijaju glavu kakav kupaći kostim kupiti za ovu ljetnu sezonu. Temperature već dosežu i do 30 stupnjeva, a u trgovinama se već nalazi veliki izbor raznolikih bikinija kao i jednodijelnih kostima. Da bi si olakšali izbor, u nastavku pogledajte nekoliko korisnih savjeta.

Izdvojeni članak

Ljeto bez mora: Zagreb nudi sve što možete poželjeti

Ravni modeli

Djevojkama koje imaju veće grudi i šire bokove svakako bi prvi izbor trebao biti ravni dvodijelni model. Budući da trokutići, bilo tanji ili deblji, vizualno povećavaju grudi, cure koje ne žele još dodatno naglasiti svoje ionako naglašene atribute, trebaju izbjegavati spomenuti oblik.

Što se tiče bokova, želite li postići da na tom području izgledate uže, kupujte donji dio badića sa širokim trakama, međutim nikako ne vezice. Jednodijelni model također nije najsretniji izbor za pripadnice ženske populacije koje su jače tjelesne građe. Što se tiče boja, s nijima slobodno možete eksperimentirati, iako bi možda trebali izbeći vodoravne prugice.

Izdvojeni članak

Intervju: Aplikacija za traženje plaža najbolja srednjoškolska Ideja godine

Dvojba između trokutića ili košarica

Sportski tipovi, to jest djevojke manjih grudi i užih bokova trebale bi izabrati badiće s postavljenim trokutićima ili košaricama. Budući da ne želite izgledati neproporcionalno, onda biste svakako trebali kupiti gaćice s uskim trakama ili vezicama.

Tipovi djevojaka kojima odgovaraju jednodijelni kostimi

Jednodijelni kostimi skrivaju veću površinu tijela te nisu idealni za one koji bi htjeli osunčati trbuh i leđa. Međutim, djevojke i žene koje imaju ravan struk bi svakako trebale kupovati jedodijelne modele. Danas postoji veliki izbor, pa vam ne mora biti prva asocijacija prastari model koji više skriva, nego otkriva.