Pretraga

[Top sportašica] Sjajna Mladostašica Iva Jurišić ipak bi radije bila učiteljica nego odbojkašica

A- A+

Članicu zagrebačke Mladosti i povremenu reprezentativku Ivu Jurišić smo sreli na državnoj završnici akademskih sportskih natjecanja gdje predstavlja zagrebačko Sveučilište. Treća je godina Učiteljskog fakulteta, a uz to se stigne vrlo uspješno baviti odbojkom. U video razgovoru nam je otkrila koji su joj najveći uspjesi u karijeri, bi li radije podučavala djecu ili smeširala preko mreže te još neke pojedinosti iz sportskog i privatnog života.

Iva Jurišić je mlada odbojkaška nada zagrebačke Mladosti te studentica treće godine Učiteljskog fakulteta. Zatekli smo ju na UniSport Finalsu u Poreču, gdje nastupa za zagrebačko Sveučilište, a inače je i povremena reprezentativka Hrvatske.

Izdvojeni članak

Top sportašica: Anita Kelava (15) među najperspektivnijim košarkašicama u Europi

Simpatična 21-godišnjakinja nam je otkrila da je učiteljski poziv odabrala jer inače voli raditi s djecom, a uz to prosvjetari imaju više slobodnih dana nego djelatnici drugih struka.

Iako uživa u odbojci, priznala nam je da joj je ipak važniji faks, ali je pojasnila da prije godinu ili dvije vjerojatno ne bi dala ovakav odgovor.

Koji su joj hobiji, najveći sportski uspjesi, omiljeni glazbeni žanr, kao i to za koji je do sada kolegij najdulje ‘grijala stolicu’.