Pretraga

Uz studenticu ‘diplomirala’ i njena mačka: ‘Bila je prisutna na svakom mom online predavanju’

A- A+

Za vrijeme pandemije studenti su predavanja pratili online, preko Zoom aplikacije, a neki su za to vrijeme uspjeli i završiti fakultet. Jedna od njih je i Francesca Bourdier, ali s njom je ‘diplomirala’ i njena mačka Suki koja je s njom prisustvovala svakom online predavanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Francesca Bourdier (@francescabourdier)

Kućni ljubimci bili su nam najbolji prijatelji tijekom pandemije, posebice tijekom karantene. Tako je mačka Suki iz Teksasa pravila društvo svojoj vlasnici, studentici Francesci Bourdier koja je predavanja s faksa pratila online od kuće.

– Cijelo vrijeme sam bila u stanu sa svojom mačkom. Kada god bih upalila laptop da slušam predavanje, uvijek bi došla i smjestila se kraj laptopa, kao da je zaista htjela slušati što se predaje, objasnila je Francesca za Fox7.

Izdvojeni članak
diploma

Nikad nije kasno za studij: Diplomirala je s 96 godina s najvišim ocjenama, boreći se s rakom dojke

Tijekom pandemije Francesca je uspjela i diplomirati, a za promociju je i svojoj mački uspjela nabaviti minijaturnu togu i kapicu.

– Moja mačka je prisustvovala svakom online predavanju tako da smo diplomirale zajedno, napisala je uz fotografiju na Instagramu Francesca.

Iako njena Suki nije dobila pravu diplomu, s faksa su im objema čestitali na ovom uspjehu.