Pretraga

[VIDEO] Euforija za broncu u studentskom domu: Letjele su čaše, a na kraju je pao i vlakić

A- A+

Utakmica u kojoj se Hrvatska protiv Maroka borila za brončanu medalju i treće mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu gledala se i u Studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu. Dvorana Pauk je i ovog puta bila puna, a tete iz menze su kao i za svaku utakmicu dijelile fritule, hot dogove, krafne i kuhano vino. Kada je sudac svirao kraj utakmice, nastala je sveopća euforija, a na kraju je pao i vlakić u kojemu su sudjelovali i zaštitari, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u videu ispod.

@srednja_hr Na kraju je pao i vlakić kojemu su se pridružili i zaštitari! Više o tome pronađite na linku u opisu profila 👆🏻 #srednjahr #nogomet #hrvatska #hrvatska🇭🇷 #sp2022 #svjetsko #svjetskoprvenstvo #katar #qatar #qatar2022 #croatia #croatia🇭🇷 #bronca #studenti #student #studentslife #studentskidom #vatreni #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – srednja_hr

U Studentskom domu Stjepan Radić današnja utakmica Hrvatske i Maroka, kao i svaka do sada, gledala se u dvorani Pauk. Studenti su za svaku utakmicu dolazili čak i dva sata ranije kako bi ‘uhvatili’ mjesto, a za utakmicu protiv Argentine došlo je toliko studenata da su zaštitari morali ograničiti broj te su zatvorili vrata pola sata ranije. Za ovu utakmicu su odlučili iznijeti stolice te su ostavili samo stolove kako bi stalo više studenata.

Tete iz menze su se i danas kao i svaki puta potrudile, dijelile su fritule, hot dogove i danas krafne i kuhano vino. Euforije nije falilo, navijački uzvici i pjesme su se čuli svaki puta kada bi lopta bila u našim nogama, a ova najposebnija utakmica u kojoj je Hrvatska osvojila broncu sigurno će svima ostati dugo u sjećanju.

Kada je sudac svirao kraj letjele su čaše, pune i prazne, poneka suza radosnica i puno smijeha. Na kraju se plesao vlakić kojem su se pridružili čak i redari. U Pauk nisu stali svi studenti ovog doma te su se uzvici čuli i iz svake druge čajne kuhinje.