Pretraga

[VIDEO] Eugene iz Try Guysa snimio dirljiv coming out video

A- A+

The Try Guys je Youtube kanal kojeg vode Keith Habersberger, Ned Fulmer, Eugene Lee Yang i Zach Kornfeld. Kao što ime govori, dečki isprobavaju razne stvari i tako stvaraju duhovit sadržaj. Svoj rad su započeli u sklopu Buzzfeeda, a od njega su se odvojili 2018. godine. S obzirom na to da trenutno traje Pride Month, jedan od članova, Eugene, je odlučio baš za tu prigodu izaći iz ormara.

Youtube screenshot

Eugene Lee Yang je u plesnom videu od 5 minuta izašao iz ormara tako da je prikazao sve što je prolazio u životu zbog svoje seksualne orijentacije i činjenice da je drugačiji odmalena. Kroz šest scena koje bojama tvore dugu pokazuje borbu sa samim sobom, svijetom, pronalazak svoje zajednice i na kraju sebe koji je siguran u svoj identitet koji nosi s ponosom unatoč tome što taj identitet izaziva konstantnu buku u društvu, a time i u njemu samom.
Video je u nešto više od tjedan dana skupio 105.000 dolara donacija za organizaciju The Trevor Project, a iznos i dalje raste.

– Imao sam čvrsto uvjerenje da nešto nije u redu sa mnom. Velik dio mog putovanja je vodio do saznanja da nisam nikada bio loša osoba, izjavio je Eugene

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qpipLfMiaYU]

Više o konceptu videa i o tome zašto ga je Eugene snimio možete pogledati u ovom videu.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QruHsyt8paY]