Pretraga

Video: Evo kako izgleda kada dobijete batine od likova iz crtića

A- A+

Kažu da je Rusija posebna po svemu, a otkad je YouTubea to imamo priliku svakodnevno i gledati. Naime, video uratci raznih nevjerojatnih, smiješnih, bizarnih, pa čak katkad i morbidnih sadržaja koje Rusi stavljaju na internet, svakodnevno šokiraju, nasmijavaju i zabavljaju ostatak svijeta. Jedan od takvih je i ovaj koji prenosimo, pa pogledajte kako izgleda kada se likovi iz crtića okome na bijesnog vozača na ulici ruskoga grada Čeljabinska.

Iz Rusije nikad dosadno. Jedan od posljednjih videa koji dolazi iz najveće zemlje svijeta samo je jedan u nizu smiješnih i nevjerojatnih uradaka koji su Rusi stavili na YouTube. Naime, video prikazuje nekoliko likova iz crtanih filmova kojima se vozač na ulici u gradu Čeljabinsku toliko zamjerio, da su se odlučili napraviti scenu koja na kraju zaista podsjeća na scenarije kakve inače možemo vidjeti u crtanim filmovima.

Smiješnoj atmosferi ovog video-uratka definitivno je pridonio i urnebesan smijeh vozača koji je snimao cijelu situaciju, a svakako i odijela aktera koji su utjelovili Spužvu Boba, Miki Mausa, Scrata i Luntika. Njih četvorica napali su muškarca nakon prometne svađe, a iako postoje nagađanja po internetu da je snimka namještena, pogledate video, pa prosudite sami.