Pretraga

Video: Kako bi reklame izgledale da su umjesto žena u glavnim ulogama muškarci

A- A+

Mnogi tvorci reklama vode se onim da golotinja i seks prodaju sve. Stoga smo svakodnevno zatrpani reklamama u kojima polugole djevojke ‘nagovaraju’ ljude da kupe određeni proizvod. No kako bi bilo da su umjesto žena za potrebe snimanja takvih reklama angažirali muškarce? Odgovor potražite u videu kojeg je do sada pregledalo preko 5,3 milijuna korisnika diljem svijeta.

Screenshot YouTube

Ako želite da pospješite prodaju određenog proizvoda ili, pak, usluge, najbolji način je snimiti reklamu koja uključuje seksipil, polugole djevojke za kojima žude muškarci, a pripadnice nježnijeg spola žele izgledati upravo poput njih.

Da seks i golotinja mogu prodati apsolutno sve znaju i kreatori reklama, proizvođači koji naručuju iste, ali i sve veći broj konzumenata. Stoga nas na svakom koraku ‘napadaju’ jumbo plakati s modelima isklesanih tijela u senzualnim pozama, reklame s oskudno odjevenim djevojkama i muškarcima ili seksualna tematika.

No kako bi te reklame izgledale da muškarci i žene zamijene uloge? Isto pitanje zagolicalo je i maštu ekipe s BuzzFeeda koji su odlučili potražiti odgovor. Snimili su remake od nekoliko reklama tako što su zamijenili uloge između spolova.

Video je do sada pogledalo preko 5,3 milijuna korisnika YouTubea diljem svijeta, stoga se i sami uvjerite zašto je postao pravi hit te bi li ovakve reklame proizvođačima osigurale veću zaradu.