Pretraga

[VIDEO] Mladi otkrili koji su im red flagovi u vezi: ‘Pušenje, previše muških prijatelja, izlasci’

A- A+

Povodom Valentinova zaputili smo se na glavni zagrebački trg i pitali mlade koji im je ‘red flag’ u vezi, odnosno koje stvari ih odmah odbijaju kod osobe s kojom bi možda započele ljubavnu vezu. Dobili smo mnogo različitih odgovora, a neki od njih su bili da kada osoba puši, kada previše izlazi ili ako ima previše muških ili ženskih prijatelja. Što su nam mladi još rekli, pogledajte u videu ispod.

vox mladih o red flagu u vezi

Foto: srednja.hr

Red flag‘ je izraz koji se danas koristi kako bi se opisale loše stvari kod neke osobe. Ti ‘red flagovi’ često su presudni u mnogim odnosima, a posebice u ljubavnim pa čak i prije nego netko stupi u vezu može se dogoditi da odustane od toga ako je na početku osoba pokazala neki ‘red flag’.

Upravo smo to pitanje uoči Valentinova postavili mladima koje smo zatekli u centru Zagreba, a odgovori su i više nego zanimljivi.

– Previše muških prijatelja kod cure naravno, a i kod dečka i obrnuto vrijedi, rekao nam je jedan mladić.

Izdvojeni članak
markiranje vox

[VIDEO] Pitali smo mlade zašto su markirali: ‘Umjesto u školu išao sam u zoološki vrt’

Nekoliko cura je pušenje označilo kao ‘red flag’, ali i ako osoba nema dobre manire.

– Ako je bezobrazan prema ljudima koji te poslužuju, primjerice piće i hranu, znači hvala i doviđenja, objasnila je djevojka.

Što su nam još sve rekli poslušajte u videu.

@srednja_hr Sretno Valentinovo svima koji (ne)slave 🫀 #srednjahr #valentinovo #valentinesday #redflag #ljubav #veza #foryou #foryoupage #fyp ♬ original sound – srednja_hr