Pretraga

[VIDEO] Nakon šetnje u šlafrokima, Varaždinci imaju novi video, a kreće i snimanje reklame!

A- A+

Prošlo je desetak dana kada su varaždinski srednjoškolci snimili kratki video u kojem dvoje glumaca šeće Korzom u kućnim haljinama, a već su snimili novi. Nakon neočekivanog uspjeha prošlog filmića, filmska ekipa na čelu s gimnazijalcem Rokom Čepinom ponovno je uhvatila kameru u ruke i ovog puta snimila horor skeč u kojem upoznajemo i neke nove članove kreativnih Varaždinaca. 

Screenshot

Izdvojeni članak

[Video] Srednjoškolci navukli kućne ogrtače pa prošetali varaždinskim Korzom

‘Sensitive Spychopath’ ime je novog kratkog videa u kojemu osim Roka kojega smo upoznali ranije, glumi i Borna Pomper. Video je nešto ozbiljnijeg karaktera od prošlog, a i tema je otkriva nam Rok, sasvim drugačija. 

– Nakon što smo smislili scenarij, krenuli smo snimati. Vlak smo čekali dobrih pola sata i samo je najedanput stigao i ta prva scena je jako jako brzo snimljena i na svu sreću je iz prve super izašla. I scenu u vodi snimili smo samo jednom zbog odjeće, no, super je ispala. Opet, kao i u prošlom videu su dva lika samo se u ovom pojavljuje jedan novi Borna Pomper iz Elektrostrojarske škole koji je i ujedno glavni montažer svakog videa, kaže nam učenik drugog razreda Druge gimnazije u Varaždinu.

 Trud kreativaca iz Varaždina koji su iz zabave krenuli snimati videa, izgleda je itekako prepoznat pa bi Roka uskoro mogli vidjeti i na reklami. 

– Dobili smo ponude za snimanje promo videa Centra tradicijske kulture Varaždin u kojem bi ja trebao biti glavni lik, a i za reklamu dječje jesenske kolekcije cipela tvrtke Froddo. Također, mogu najaviti da uskoro, nadam se do kraja tjedna ako nas posluže vremenski uvjeti dolazi novi video ‘#2 Šlafruk’ u kojem će biti puno noviteta i novih likova, otkriva nam Rok, a do tad provjerite što su novog izbacili iz svoje filmske radionice u Varaždinu.