Pretraga

[Video] Srednjoškolci navukli kućne ogrtače pa prošetali varaždinskim Korzom

A- A+

Nesvakidašnjem prizoru ovih su dana mogli svjedočiti svi koji su se tog prijepodneva našli na glavnom varaždinskom Korzu. Naime, mladi srednjoškolaca predvođeni kamermanom prošetali su u ni manje ni više nego kućnom ogrtaču, a sve kako bi snimili kratki video. 

screenshot

Izdvojeni članak

Elektrostrojarska škola Varaždin u projektu vrijednom preko milijun kuna

Gimnazijalci Barbara Fruk i Rok Čepin navukli su kućne ogrtače, obukli papuče i opušteno prošetali Korzom, pritom svrativši po jutarnji kruh u obližnju pekaru. Pri povratku stali su pored javne slavine s vodom kako bi obavili jutarnju higijenu i tako krenuli nazad svojoj kući. Ovako bi ukratko mogli opisati scenu koji su ovih dana Varaždinci mogli zateći u gradu.

Riječ je naime o mladim srednjoškolcima koji su željeli snimiti kratki video uradak na mjestu gdje se kako kažu, nitko ne bi usudio snimati. 

– Volimo se zezati, to je glavni pokretač akcije. A i ljudi su dobro reagirali, uglavno su se smijali kad su nas ugledali. Plan je bio preko Korza doći do pekare, a sve to u kućnom ogrtaču, rekao je glavni protagonist glumačkog pothvata Rok Čepin za Varaždinski.hr

Osim njega i Barbare u ovom kreativnom filmaškom timu su još i učenik Elektrostrojarske škole Borna Pomper u ulozi snimatelja te Nika Vidović kao asistentica i kostimografkinja. 

Provjerite kako je to izgledalo u Varaždinu.