Pretraga

[VIDEO] Ostvarili mu san: Za 18. rođendan juniori zagorskog kluba svome suigraču kupili Golfa dvojku

A- A+

Juniori Nogometnog kluba Mladost iz Zaboka, svome su vrataru Tihomiru Kuljiji za ulazak u punoljetnost darovali neprikosnovenog Golfa dvojku. Tihomir je dugo imao želju posjedovati taj automobil, no san mu je bio nedostižan, dok mu kolege zajedno s trenerom nisu priredile ovo veliko iznenađenje.

Igrači su u tajnosti skupljali novac i kad su ga skupili, kupili su vozilo i na poseban način mu ga uručili. Ovom će mladiću taj automobil olakšati, ne baš jednostavan život, piše zagorje.com.

Uručenje poklona je bilo pomno promišljeno pa je tako Tihomiru rečeno da momčad ima utakmicu na Veliku subotu, a dok se on spremao u svlačionici, njegov ljubimac na četiri kotača, dovezen je ispred.

Potom je pozvan da izađe, a kada je Tihomir ugledao automobil, primio se za glavu od nevjerice i oduševljenja. Dok drugi dječaci u njegovim godinama sanjaju Porschee, Mercedese, BMW-e, Tihomir je sanjao Golfa dvojku, koji mu je nažalost bio nedostižan, ali njegove kolege i trener ostvarili su mu taj san. Tihomir je ovaj automobil ima do sada imao samo na desktopu svojeg računala, a od ove velike subote je i u njegovom dvorištu, ističu na portalu zagorje.com.

Izdvojeni članak

Talent splitske maturantice oduševio i Jamesa Bonda: ‘Uručila sam mu na poklon crtež koji mu se jako svidio’

Inače ovaj skromni mladić, živi s majkom i sestrom u zabočkom Pavlovcu u koji su se doselili iz Zlatara.

Dvije je godine ova obitelj proživljavala samo od malih primanja majke, no postoje naznake da im dolaze bolji dani, a i ovaj Golf bi ih trebao simbolično označiti.

Zaposlila se sestra, a Tihomir obavlja praksu u restoranu, za što dobiva naknadu, a nada se da će nakon škole na istom mjestu dobiti posao.

Hoće li ovaj mladić postati Ter Steigen ili Kahn, još uvijek je neizvjesno, no kvalitetan član zajednice  i borac, koji će se znati nositi za životnim nedaćama, već je postao.

– Tihomira znam od šestog razreda, od kada trenira u našem klubu. Pomalo je svojeglav, ali pošten dečko. Kao i svi znao je imati svojih mušica, ali uspio sam ga usmjeriti na dobar put. Tihomir je vrijedan , odgovoran i pošten mladić, a cilj nam je da iz našeg omladinskog pogona izlaze takvi mladići, riječi su voditelja omladinskog pogona Mladosti Damira Srebačića za spomenuti izvor.