Pretraga

[VIDEO] S 11 je navijao s tribina za Hrvatsku, a danas je jedan od naših najboljih reprezentativaca

A- A+

Na Instagram stranici ‘Volim Hrvatsku’ osvanuo je video star 16 godina gdje jedan od naših junaka ovog Svjetskog nogometnog prvenstva glasno navija za hrvatsku reprezentaciju. Radi se o 11-godišnjem Dominiku Livakoviću na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. godine. ‘Samo je sanjao i evo do kuda ga je dovelo’, stoji u opisu videa.

11-godišnji Dominik Livaković na tribinama navija za Hrvatsku | Foto: Screenshot Instagram ‘Volim Hrvatsku’

Od tribina, do terena – ovaj video pokazuje kako je naš junak na ovom Svjetskom nogometnom prvenstvu prije 16 godina glasno bodrio Vatrene. Video prikazuje 11-godišnjeg Dominika Livakovića, vratara hrvatske nogometne reprezentacije koji je u posljednje dvije utakmice obranio četiri penala, tri protiv Japana i jedan, ali presudan protiv Brazila. Video je objavljen na Instagram stranici ‘Volim Hrvatsku‘ uz opis ‘Samo je sanjao i evo do kuda ga je dovelo’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Love Croatia (@volimhrvatsku)

Uz video objavili su i nekoliko fotografija koje pokazuju da je Dominik od malih nogu bio vjerni navijač, a danas za njega i Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Katru navijaju svi ostali. Dominik je još u osnovnoj školi vjerovao kako će jednog dana igrati za reprezentaciju, a koliko je to jako htio govori i to da je u školskoj torbi uvijek imao rukavice, ali je često zaboravio knjige. O tome kakav je naš golman bio u osnovnoj, ali i srednjoj školi možete pročitati ovdje, kao i priče iz školskih dana Joška Gvardiola i Mislava Oršića.