Pretraga

[VIDEO] Studentica na TikToku postala hit: ‘Ovako sam blizu da profesore dodam na Facebooku’

A- A+

Nema neizvjesnije stvari od čekanja profesora na fakultetu da studentu odgovori na mail. I to na vrlo važan mail poput toga jesu li položili neki ispit ili je li im seminar prihvaćen za prolaz kolegija. Jedna studentica je na TikToku u svega 30 sekundi sažela osjećaje kroz koje prolaze svi studenti kada komunikaciju s profesorima moraju obaljivati preko maila.

Foto: Screenshot TikTok

Ako ste studirali, onda ste tijekom fakultetskih dana naišli na barem jednog profesora ili profesoricu koji nije bio redovit u odgovaranju na mailove. Pogotovo kada su u pitanju važni mailovi na koje se odgovori znaju čekati i po nekoliko mjeseci. Kako se studenti tada osjećaju jedna studentica na TikToku je pokazala u jednom videu koji je postao hit.

– Ovako sam blizu da dodam svakog profesora na fakultetu na Facebooku i pošaljem im poruku: ‘Poštovani profesore, POGLEDAJTE MAIL!’ Šaljem ti mailove zadnjih mjesec dana da mi odobriš temu za seminar, a ti se ne javljaš!, govori u videu studentica.

@tonka_cm Moje misli i ja poslije popodnevnog spavanca😴🛏 #student #studentlife #studentsbelike #studentproblems #college #collagelife #university #professor #email ♬ original sound – Tonka CM

Dodala je kako je ‘smiješno’ da studenti dolaze na predavanje i da im profesori onda kažu da moraju slati mail za teme za seminar, a onda im se više ‘nikada’ ne jave. Da nije jedina pokazuju i mnogi komentari drugih studenata s istim ili sličnim iskustvom.

– Pošaljite mi mail uvik san van na raspolaganju za sve upite, kažu oni i nestanu s lica planeta zemlje, komentirala je druga studentica, dok je treća izjavila kako je ona na kraju i dodala svog mentora za završni rad na Facebooku kako bi konačno došla do njega.