Pretraga

Želiš izgraditi karijeru na društvenim mrežama? Možda je ovo prava prilika za tebe

A- A+

Ako si strastven/strastvena prema tehnologiji, želiš unaprijediti svoje vještine, doživjeti nevjerojatna iskustva i sudjelovati u stvaranju pozitivnih promjena u svojoj zajednici, ovaj projekt je prava prilika za tebe. Postani dio YOU zajednice, prijavi se i saznaj o čemu se radi.

Želite izgraditi karijeru na društvenim mrežama? Možda je ovo prava prilika za vas | Foto: Samsung YOUniversity

Što možeš dobiti?

Lista pogodnosti je poduža, ali ukratko možeš dobiti sljedeće:

  • Priliku za snimanje #iconic sadržaja za društvene mreže i priliku da postaneš najveća faca društvenih mreža uz Samsung podršku
  • Najnoviji Samsung Galaxy telefon S ili Z serije
  • Jedinstveno iskustvo po vlastitom izboru i tvom #passionpoint – bilo da je riječ o putovanjima, festivalima, modi, gastronomiji ili sličnim iskustvima.
  • Ekskluzivan pristup #epic događajima koji te zanimaju

Kako postati ambasador?

Tvoj idući korak na putu prema #trendingu je ispuniti prijavu s nekoliko kratkih pitanja u obrascu na linku (no sikiriki, nije priprema za ispit). Stručni žiri će checkirati sve prijave i one koji prođu pozvati na kratki intervju gdje će detaljnije objasniti što te čeka. Odabrani će biti pozvani na workshop i #epic event 10. srpnja uz gosta iznenađenja i  poklon iznenađenja!

@iksniks2iks Kako je to baviti se mojim poslom?🤔 Do 25.8. imaš priliku prijaviti se i saznati! Sve informacije navela sam u videu, a idući korak je na tebi.. budući ambasadore. 😎 Sadržaj sponzorira @Samsung #fyp #galaxyai #trending #samsung #circlefyprepeat ♬ original sound – iksniks2iks

Tko može postati ambasador?

Baš ti, koji si oduvijek sanjao/sanjala o karijeri zvijezde društvenih mreža, koji/koja voliš stvarati sadržaj, a imaš editing u malom prstu. Broj pratitelja nije uvjet jer upravo Samsung želi pomoći mladima da postanu #iconic kreatori!

Što kad postanem ambasador?

Samsung traži super kul kreatore koji će im pomoći da pokažu svijetu koliko je nova Circle to Search with Google opcija totalno fora!  Od 11. srpnja do 25. kolovoza 2024., tvoj će zadatak biti da napraviš 10 zabavnih videa i prikažeš kako ti Circle to Search with Google olakšava život i čini pretraživanje zabavnim!

@mirsad.kadic Moja nova cura se prijavila, a što ti čekaš? 🤣 Sadržaj sponzorira @samsunghrvatska @samsungmobile #fyp #galaxyai #trending #samsung #circlefyprepeat ♬ original sound – mirsad.kadic

Što je YOUniversity?

YOUniversity platforma je pogled u budućnost i  zahvala budućim generacijama korisnika za njihovu vjernost kroz koju se želi još više olakšati trenutni pristup informacijama i pomoći studentima da ostanu povezani sa svojim kolegama, profesorima i obitelji.

YOUniversity služi da kroz zabavu komuniciramo i zajedno stvaramo još pametnije telefone! Na platformi te očekuju brojne pogodnosti, nagrade i aktivacije te niz zanimljivog i korisnog sadržaja, a registrirati se možeš ovdje.

Više informacija o projektu CTS ambasadori i obrazac za prijavu možeš pronaći ovdje.