Pretraga

[VIDEO] Talentirana pjevačica iz Splita objavila prvu autorsku pjesmu

A- A+

Zlatka Hajdić umjetničkog nadimka Goldie Rox je mlada pjevačica iz Splita, koja posljednje tri godine živi u Zagrebu jer je odlučila uzeti sate pjevanja kako bi svoj muzički stil i stručno doradila. Isključivo pjeva na engleskom jeziku jer, kako nam sama govori sluša uglavnom stranu glazbu. Nedavno je objavila svoju prvu autorsku pjesmu imena Burning Down, s vrlo dojmljivim spotom, koji vizualom podsjeća na izvrsni film Roberta Rodrigueza Sin City. Svakako ga pogledajte i poslušajte.

Foto: Facebook

Zlatka Hajdić je 28-godišnja pjevačica iz Splita, koja zadnje tri godine živi u Zagrebu, koliko se prema njenim riječima i bavi glazbom. Nedavno je objavila pjesmu naziva Burning Down, sa zanimljivim video spotom.

Izdvojeni članak

Mlada pjevačica (18) iz Zagreba zaraznim hitom krenula u osvajanje glazbene scene

Prvi nastup s devet godina

Iako se pjevačica umjetničkog imena Goldie Rox prema njenim riječima ‘ozbiljno’ bavi glazbom zadnje tri godine kada se isključivo radi građenja karijere preselila u Zagreb, interes za pjevanje se javio puno prije.

– Interes za glazbu to jest pjevanje javio se kada sam imala devet godina, kada sam ujedno i imala svoj prvi nastup, govori Zlatka.

Dodala je i kako trenutno ne nastupa po gažama, budući da je usmjerena na stvaranje autorskih materijala. Otkrila je i da sama najradije sluša Lanu del Rey, Lorde, Florence and the Machine, ali brojne druge.

Izdvojeni članak

Nadareni bend stvara glazbu koja je doslovno ‘koktel žanrova’

Pjeva isključivo na engleskom

Zlatki je Burning Down, prva autorska pjesma, ali je na YouTube postavila i brojne obrade, koje su isključivo na engleskom jeziku. Zanimalo nas je zašto je tomu tako.

– Zato jer slušam stranu glazbu, pa se nisam dvoumila na kojem jeziku snimati, objasnila je 28-godišnja pjevačica.

Na kraju nam je rekla i zašto si je dala spomenuto umjetničko ime.

– Goldie u prijevodu znači Zlatka, a Rox sam nadodala jer mi se svidjelo kako zvuči sve skupa, povjerava nam pjevačica.

Evo i njenog prvog singla pa ga poslušajte i pogledajte zanimljivi spot.