Pretraga

Video: Usprkos sjajnoj Kovačićevoj predstavi, bivši Interovac skeptičan

A- A+

Usprkos tome što se dobro uklopio u redove milanskog Intera Mateo Kovačić ipak nema jednoglasnu potporu. Bivši igrač neroazzura Francesco Colonnese izrazio je sumnju da je mladi Hrvat dobra akvizicija talijanskog giganta.

Prodaja Matea Kovačića u Inter iz Milana tijekom zimske pauze odjeknula je poput bombe u nogometnim krugovima. Talijanski gigant je pred braću Mamić istresao 15 milijuna eura kako bi 18-godišnji zagrebački biser prešao u njihove redove kao zamjena za Wesleya Sneidjera. Iako ga je ispratila skepsa i sumnja hrvatskih medija, uglavnom potaknuta lošim snalaženjem Luke Modrića u Realu, Kovačić se izuzetno brzo uklopio i pokazo što zna.

Posebno je dojmljiva bila njegova predstava protiv rumunjskog Cluja u Europskoj ligi gdje je tijekom 88 minuta na terenu pokazao su raskoš svojeg talenta dirigirajući igrom neroazzura koje je odveo do pobjede 2:0. Mateo je sjajnu predstavu okrunio i asistencijom.

Izdvojeni članak

Mateo Kovačić: Liga prvaka je ipak važnija od maturalca


Iako ga suigrači i navijači hvale čak i nakon ovakve predstave postoje oni koji sumnjaju u njegove sposobnosti. Jedan od najžešćih kritičara mladog hrvatskog nogometaša je Francesco Colonnese, bivši član Intera.

Colonnese koji je za milanski klub nastupao od 1998. do 2000. godine tvrdi kako je Kovačić preplaćen te da Inter njegovom kupnjom nije riješio svoje probleme.

– On nije zamjena za Sneijdera koji je stvarno dobar igrač i predstavljao je sigurnost u veznome redu. Kovačić bi za 15 milijuna, koliko je plaćen morao igrati kao Ronaldo ili Messi, tvrdi bivši igrač Intera.

Teško je zaključiti što točno Colonnese zamjera Kovačiću, a je li u pravu pogledajte u videu.