Pretraga

Video: Virtuozna izvedba Get Luckya na harmonici

A- A+

Francuski elektronički duo Daft Punk, nametnuo se svojim novim hitom ‘Get Lucky’ na vrh svjetskih glazbenih top ljestvica. Njihovu pjesmu, koju izvode zajedno s Pharell Williamsom, a koja je do sada skupila preko stotinu milijuna pogleda na You Tubeu, obradilo je mnoštvo muzičara diljem svijeta, kako to obično biva s popularnim hitovima. Vrlo uspješnu preradu pjesme Get Lucky, izveo je harmonikaš nadimka Motika iz susjedne Srbije.

Screenshot: You Tube

Francuski house i elektronički duo Daft Punk u suradnji s Pharell Williamsom, osvojio je svijet svojim hitom ‘Get Lucky‘. Kako to obično biva kada je neka pjesma vrlo popularna, jave se brojne obrade. Takav slučaj dogodio se i s ovom uspješnicom koja je u samo nekoliko mjeseci skupila preko stotinu milijuna pogleda na You Tubeu.

Zbog neobičnosti instrumenta na kojem izvodi ovu elektronsku pjesmu, a i virtuoznosti izvedbe, harmonikaška obrada muzičara ‘Motike’, iz susjedne Srbije, svakako je jedna od uspješnijih.

U videu poslušajte izvanrednu instrumentalnu izvedbu ‘Get Luckya’ na harmonici, bez vokala, koji u originalnoj verziji itekako obogaćuje pjesmu.