Pretraga

Video: Zavodljivi ples mladih Hrvatica pregledan više od milijun puta

A- A+

Prije tri mjeseca smo pisali o četiri mlade Hrvatice, koje su zadivile mnogobrojne znatiželjnike svojim vrućim plesom na Beyonceinu pjesmu ‘Partition’. Već krajem svibnja video klip izvedbe prešao je milijun pogleda na YouTubeu, a sada uspješno kroči prema milijun i pol. Pogledajte video na dnu teksta, ako vam je slučajno promaknuo.

Screenshot: YouTube

Brita Bobetić, Karla Ileš, Lucija Marković te Martina Vuletić su četiri mlade djevojke, koje su svojim plesom na Beyonceinu pjesmu ‘Partition’ uspjele očarati mnogobrojne promatrače. Oko dva mjeseca je trebalo da video dosegne milijun pogleda na YouTubeu, a sada je već na utabanoj stazi za milijun i pol. Zasluge za uspjeh spota zasigurno pripadaju i Borni Hojsaku, koji je na profesionalnom nivou snimio plesnu točku.

Izdvojeni članak

Video: Četiri Hrvatice osvajaju internet seksi plesom

Inače sve četiri djevojke profesionalno se bave plesom, a ovaj uradak je toliko odjeknuo da je sijevnula ponuda za nastupe iz daleke Kine.

Uz to, Brita, Karla, Lucija i Martina nerijetko gostuju u spotovima domaćih glazbenih zvijezda.

Njihov video trenutno je pregledan preko milijun i 365 tisuća puta, a komentari na spot dolaze iz svih dijelova svijeta. Tako pojedinci već imaju svoju favoritkinju među zavodljivom četvorkom, dok drugi navode da su video pogledali preko tisuću puta.

Pogledajte ga i vi, ako vam je do sada promaknuo.