Pretraga

Viralan video: Transformacije opakih pankerica i rokerica u neprepoznatljive ljepotice

A- A+

‘Snog Marry Avoid?’ naziv je popularne britanske emisije u koju se prijavljuju kandidati spremni na transformaciju svog imidža. Iako po svijetu postoji niz sličnih emisija, ova je privukla pažnju milijuna jer preobražava opake pankerice i rockerice u nježne i sladunjave ljepotice. Ponetko misli i da se radi o napadu na subkulture, no to nije spriječilo da video postane viralan.

Britanska emisija pod nazivom ‘Snog Marry Avoid?’ postala je popularna jer se u istoj drastično mijenjaju imidži kandidata. Posebnu pažnju privukla je pankerica Mel iz Liverpoola koja se preobrazila iz ‘zvijeri’ u ljepoticu.

Izdvojeni članak

Make – up transformacija u Zdravka Mamića

Snimljeno je nekoliko sezona emisije ‘Snog Marry Avoid?’ iako je ista često bila na udaru javnosti kako napada na neprihvaćene subkulture. Potonje je možda djelomično i istinito, no to nije umanjilo popularnost videa o transformacijama koji privlače milijune korisnika interneta.

Promjena imidža opake pankerice Mel postala je viralna te se njena snimka dijeli po raznim društvenim mrežama, zbog čega je ova emisija privukla i pažnju medija.

Pogledajte kako se Mel pretvorila u neprepoznatljivu djevojku, ostavivši iza sebe imidž kojim je plašila ljude u svojoj okolini.

Uz mladu Britanku, pogledajte na koji se način transformirala djevojka s rozom kosom i neprirodnim izgledom.