Pretraga

Vožnja – level: ARAB

A- A+

Kada imate puno slobodnog vremena, novaca i još ste uz to Arapin, onda se vjerojatno bavite driftanjem. E, da, moguće je i da ste kriminalac i da pucate iz kalašnjikova dok se dere 180km/h po autoputu.

Ako ste bacili pogled na spot iz našeg članka Reperice su IN – znate da je ovo kratki opis Hagwalahe. Riječ je o arapskom načinu driftanja koji uz brzu vožnju i standardne okrete od 360 stupnjeva, podrazumijeva i pucanje iz kalašnjikova te izlazak iz auta pri brzini od 200 km/h. Ne radi se ovdje o nekoj novotariji, ali mnogi tek sad otkrivaju ludi svijet Haghwale zahvaljujući moru amaterskih snimki na internetu. Iako je bilo kakva vrsta ovakve opasne i neprimjerene vožnje ilegalna, to neke ne sprječava da vratolomije izvode na glavnoj cesti na kojoj nisu sami te na kojoj si uzimaju za pravo da na kocku stavljaju i tuđi život, a ne samo svoj.

Onima manje ludima skidamo kapu za uspješno balansiranje auta na samo dva kotača. Dok jedan vozi, ostatak ekipe chilla po autu rastavljajući ga. Genijalno!

Dok je na vaš tinejdžerski um već pala ideja „E, moram starom sutra drpit auto da probam ovo gore!“, mi vas ipak molimo da se držite stolca i kompjutera. Pogotovo kada su sljedeće stvari u pitanju.