Pretraga

Žene o tome brinu, a muškarci uopće ne primjećuju

A- A+

Postoji nekoliko stvari na koje svaka djevojka troši određeno vrijeme prije bilo kakvog izlaska. Dok ih većina misli kako će pasti nebo na zemlju ako se pojave u javnosti s poderanim lakom na noktima, veliki broj muškaraca tu sitnicu neće ni primijetiti. U nastavku pogledajte o čemu žene razbijaju glavu iako to većina pripadnika snažnijeg spola uopće nedoživljava.

www.savjetnica.hr

Djevojke i žene poznate su po tome kako dosta vremena troše na uređivanje te paze na svaku sitnicu kako bi izgledale savršeno prilikom svakog napuštanja svojih domova. No dok o nekim stvarima svakodnevno razbijaju glavu, većina muškaraca iste i ne primjećuje. Navedeno trebate uzeti s rezervom jer možda baš naletite na one koji će prije vas vidjeti da vam se boja potkošulje ne slaže s čarapima.

Izdvojeni članak

Najgori muški odjevni predmeti

Poderan lak na noktima

Vjerojatno je većini poznata izreka ‘Žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima’, no ljutile se na to ili ne, svi znamo kako je to istina. Prilikom lakiranja mnoge djevojke paze na to da su im nokti na rukama i nogama usklađenih boja, ili pak isključivo iste nijanse. Najveći problem se javlja kada moraju izaći van, ali nemaju vremena popraviti poderani lak. Koliko god se mučile i skrivale svoje ruke u nekom klubu ili kafiću, na kraju shvate kako su se bezveze zamarale, jer rijetko koji muškaracna uopće ne to obraća pažnju, naravno ako im oči ne bodu crni rubovi ispod noktiju.

Celulit u tragovima

Najveći neprijatelj svake žene je celulit. Ono malo narančine kore što vam se stvorilo po bedrima za vas predstavlja smak svijeta, dok veliki broj muškaraca istu uopće ne vidi. Najlonke s više dena spas su za svaku djevojku u hladnijim danima, no što napraviti kad se približava ljeto? Nemojte dozvoliti da vam to pokvari dan, nego oblačite ono u čemu se osjećate udobno i ugodno jer niste jedini s tim problemom.

Izdvojeni članak

Muški odjevni predmeti koji dobro stoje na svakoj curi

Ista odjeća za izlaske

Koliko ste puta čuli kako neka ‘jadnica’ nema što obući za izlazak jer je prošli petak bila u jednoj kombinaciji koju ne može opet sljedeći tjedan odjenuti? Razumljivo je kako ne želite da vam na Facebooku slike sa svih izlazaka budu u jednoj kombinaciji, no ako dva puta zaredom obučete istu odjeću nitko neće ni primjetiti, pogotovo ne muškarci.

Stoga se prestanite zamarati sitnicama kojih ste samo vi svjesni. No ipak nemojte pretjerivati jer već nakon četvrtog ili petog puta će se pojedinci zapitati presvlačite li se uopće.

Pravilno izvučene trepavice

Nanošenje maskare na trepavice često je najzahtjevniji i najdugotrajniji proces u šminkanju. Mnoge djevojke pred ogledalom provedu i do 40-ak minuta kako bi što bolje ‘izvukle’ trepavice te se trude da svaka točno stoji onako kako su vidjele na reklami za Maybelline. I dok vi tako gubite u nepovrat vrijeme provedeno šminkajući oči, u što ulaze i svjetliji rubovi kapaka kako bi oko ‘dobilo dubinu’, vjerojatno 90 posto muškarace ne primjeti ni imate li sjenilo i maskaru na očima. Što znači da definitivno ne gledaju kakav ste napravili prijelaz, nalaze li se na vašim trepavicama grudice i koliko su slijepljene.