Pretraga

Muški odjevni predmeti koji dobro stoje na svakoj curi

A- A+

Previše su godina žene morale nositi samo haljine te isključivo imati samo dugu kosu. Sada, kada su ta vremena daleko iza nas i sad kada su žene ravnopravne muškarcima, napokon mogu izaći iz korzeta, ošišati kosu, opustiti se i uživati u muškoj odjeći, ali na drugi, ipak malo ženstveniji način. Ali kako se moda stalno mijenja , tko zna , možda će opet doći vrijeme kada će se nositi pelerine i ići na balove.

Oxfordice

Možete ih pronaći u svakom dućanu s obućom, a popularne su već par sezona. Meni se najviše sviđaju klasične crne ili smeđe, onako prave muške. Ali ako ste ipak malo romantičniji tip ima i rozih s cvjetićima i mašnicama. 

Na slici iznad su tamno smeđe, lakirane, minimalisitički iskombinirane s crnim hlačama i bijelom majicom, savršeno.

Boyfriend cut traperice

Pričala sam o njima u jednom od prethodnih članaka, ali vrijede da ih se spomene još jednom. Vjerojatno najudobniji oblik traperica. Rijetko ih možete pronaći u dućanima , H&M je imao jedne , ali gigantskih brojeva , pa su ostale nerasprodane.  Vjerojatno je pametnije otići na muški odjel i pronaći si jedne po svom kroju. Djevojka na slici ih je iskombinirala uz oxfordice i crni sako koji je sljedeći primjer.

Crni sako

Ah, što reći o crnom sakou. Svi već sve znaju. Popularan oduvijek i potreban svakom ženskom ormaru kao i mala crna haljina.

Sat

Dečki nisu najveći obožavatelji modnih dodataka. Osim sata, naočala i eventualno šala ili kape nisu se pronašli ni u čemu drugome. Izdvojila bih od toga sat, ali ukusan, primjeren, nipošto prenakićen i s ogromnom kopčom (Ice swatch nikako nije dozvoljen). Ovaj zlatni Casio je fantastičan primjer.

Leptir mašna

Slatka mašna koja će upotpuniti svaki styling. Postala je megapopularna ove sezone. Možete ih pronaći u Zari i H&M-u ili uzeti tati, ako ima koju iz mladih dana.