Pretraga

Veliki gubitak za Medicinski fakultet! Preminula profesorica koja je uživala poštovanje kolega i studenata

A- A+

Docentica Maja Balarin, koja je predavala medicinsku fiziku na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, preminula je u subotu, objavljeno je na službenim stranicama fakulteta.

Maja Balarin/ foto: Medicinski fakultet u Zagrebu

‘S velikom tugom u srcu javljamo da je 29.7.2017.g. preminula naša draga kolegica, prijateljica i nastavnica doc.dr.sc. Maja Balarin. Posljednji ispraćaj drage pokojnice bit će u utorak 1.8.2017.g. u 10.50 sati na Mirogoju. Hvala joj i slava! Počivala u miru.’, stoji u objavi na stranicama fakulteta.

Sudeći prema ocjenama na Perpetum Lab forumu, koji smo nedavno hvalili i koji zbilja sadrži niz značajnih podataka za studente zagrebačke Medicine, profesorica Balarin bila je ‘omiljena među studentima’.

Izdvojeni članak

Preminuo bivši zagrebački rektor koji je vodio Sveučilište u doba Univerzijade

‘Maja je prelegendarna, još joj samo bič fali dok te natjerava tamo po praktikumu xD’, ‘Balarin bi trebalo stavit u Saboru, žena ima stvarno provala…’, ‘Na usmenom je najbolja po meni. Budući brucoši, zapišite se kod nje. Dolanski ti da ocjenu kako joj bude raspoloženje’, ‘na predavanjima, seminarima i vježbama skroz simpatična, zabavna i dobro objašnjava’, ‘Super profa, izvuče iz tebe najbolje i da ti ocjenu koju zaslužujueš’.

Ovo su samo neki od komentara, koje je na spomenutom forumu zavrijedila pokojna profesorica Balarin.

Ponavljamo da je dakle sutra u 10.50 sati posljednji ispraćaj profesorice Balarin, na zagrebačkom groblju Mirogoj.