Pretraga

Maturanti, darujemo vas mobitelom, ali imate još malo vremena za uključiti se

A- A+

Kako ste odabrali svoj budući studij? Upravo je to pitanje na koje želimo dobiti odgovor od maturanata koji ove jeseni planiraju postati studenti. Napravili smo istraživanje, a uključite se u njega najkasnije do 26. svibnja u 23:59 sati, jer na taj način ulazite u naše darivanje kojim dijelimo deset poklon paketa naših partnera te novi Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB mobitel uz koji dobivate i Galaxy Buds2 bežične slušalice. Istraživanje radimo u sklopu projekta Brucoš 101.

brucoš konferencija

brucoš konferencija | istraživanje za maturante

Vjerujemo da su matura i upisi studija tema o kojoj ne prestajete čitati, razmišljati i razgovarati. Željeli smo čuti kako razmišljate o tim temama, pa smo kreirali istraživanje u koje se mogu uključiti svi maturanti u zemlji.

Želimo doznati kako ste odabrali svoj budući studij i što vas je potaknulo na donošenje baš te odluke. Zanima nas gdje ste se o mogućnostima studija informirali te jeste li odluku donijeli samostalno ili je netko na nju utjecao. Uz to, želimo čuti i ponešto o tome kako planirate svoj studentski život i što očekujete od studiranja.

Ispunjavanje našeg upitnika oduzet će vam desetak minuta, a kako bismo vas malo motivirali, pripremili smo vam i darivanje.

Darujemo vas mobitelom i poklon paketima

Svi koji se uključe u naše istraživanje, na kraju mogu odgovoriti i na jedno dodatno pitanje te se tako uključiti u darivanje. Partneri našeg projekta, Coca-Cola HBC Hrvatska i Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) za deset sudionika pripremili su poklon pakete. Oni se sastoje od Coca-Cola prijenosnih zvučnika, pakiranja Coca-Cole i Costa kave te ZŠEM hudica i drugih vrijednih iznenađenja.

brucoš 101 darivanje

Poklon pakete osigurali su Coca-Cola HBC Hrvatska i ZŠEM, partneri projekta Brucoš 101 | foto: srednja.hr

Uz to, jednog sretnog sudionika ili sudionicu darovat ćemo Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB mobitelom u vrijednosti oko 950 €. Riječ je o preklopnom mobitelu kojeg, kada je sklopljen, možete koristiti kao klasičan pametni telefon. No, kad se rasklopi pretvara se u mini tablet s poprilično velikim zaslonom. Uz mobitel, dobit ćete i Galaxy Buds2 bežične slušalice.

Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB

Darujemo vas Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB mobitelom i GalaxyBuds 2 slušalicama | foto: srednja.hr

U istraživanje, koje možete pronaći na ovoj poveznici, se možete uključiti najkasnije do 26. svibnja u 23:59 sati.

Sve o studiranju doznajte na jednom mjestu

Istraživanje provodimo u sklopu projekta Brucoš 101 koji vas uvodi u svijet studiranja. Njime vam donosimo sve informacije oko mature i upisa studija, a pripremamo vas i na prve studentske dane. O tim ćete temama moći čitati, ali i gledati na našoj YouTube konferenciji koja će se održati 1. lipnja.

Izdvojeni članak
brucoška abeceda

Ako najesen upisujete faks, ove pojmove morate znati: Donosimo brucošku abecedu

Više informacija o projektu pročitajte ovdje. Možda će vas zanimati da tražimo i najbolje projekte studentskih udruga u zemlji, a pripremili smo im i nagrade. O nagradnom natječaju za studentske udruge pročitajte ovdje.


Projekt Brucoš 101 provodi portal srednja.hr. Partneri projekta su Agencija za komercijalnu djelatnost (AKD), Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta (ZŠEM), Edward Bernays University College, Samsung, Coca-Cola HBC Adria i dm. U sklopu projekta ćemo nagraditi najbolje projekte studentskih udruga, a više o tome kako se prijaviti pročitajte ovdje. Uz to, provodimo i istraživanje kojim želimo doznati kako maturanti biraju studije. Neke sudionike istraživanja ćemo darovati Samsung Galaxy Z Flip4 mobitelom i poklon paketima partnera, a sudjelujte ovdje. Sve vijesti o projektu pratite kroz rubriku Brucoš, a često postavljanja pitanja pročitajte ovdje.