Pretraga

Maturanti, nagrađujemo vas Samsung Galaxy Z Flip4 mobitelom i drugim nagradama, ako se uključite u naše istraživanje

A- A+

Matura je pred vratima, a s njom i upisi studija. Ako ste već odabrali svoj budući studij, recite nam više o tome kako ste došli do te odluke! U sklopu projekta Brucoš 101 provodimo istraživanje, a svi koji se uključe mogu sudjelovati u darivanju i tako si osigurati novi Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB mobitel ili jedan od deset poklon paketa koje je osigurala Coca-Cola HBC Adria.

brucoš konferencija

brucoš konferencija | istraživanje za maturante

Maturanti, ako itko zna kroz što prolazite sada kad su pred vama zadnji dani škole i matura, onda je to ekipa s portala srednja.hr. Baš zato smo i ove godine odlučili pokrenuti projekt Brucoš 101. Na jednom mjestu ćemo sažeti ključne informacije oko državne mature i upisa studija, a dati vam i pokoji koristan savjet oko prvih dana studiranja.

Izraz ‘101’, inače, se u američkom obrazovanju koristi kao sinonim za uvodni kolegij, pa ovo možete smatrati i svojim uvodnim kolegijem u studiranje. On će se održati 1. lipnja kada ćete moći uživo pratiti online konferenciju Brucoš 101 na našem YouTube kanalu. Naravno, o svim temama o kojima budemo razgovarali moći ćete i pročitati na našem portalu.

Sudjelujte u istraživanju i darivanju

Nismo željeli s vama samo podijeliti informacije, već nas zanima i vaše iskustvo. Zato smo pripremili malo istraživanje kojem je cilj doznati kako ste birali studij, gdje ste se o njemu informirali i što očekujete od studiranja.

Sudjelovanje u istraživanju je potpuno anonimno i oduzet će vam otprilike petnaest minuta vremena. Treba li vam malo motivacije, na kraju istraživanja možete se uključiti i u darivanje! Sve što trebate učiniti je odgovoriti na jednostavno pitanje i u tome pokazati malo kreativnosti, a mi ćemo odabrati nekoliko odgovora koje ćemo darovati poklonima.

Izdvojeni članak
brucoš konferencija

Konferencija Brucoš 101 maturantima će otvoriti svijet studiranja, a nagradit će se najbolji studentski projekti

Darujemo vas novim mobitelom

Sretnu sudionicu ili sudionika istraživanja Samsung će darovati novim Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB mobitelom, a za deset sudionika partneri Coca-Cola HBC Hrvatska i ZŠEM su osigurali poklon pakete! Poklon paketi se sastoje od Coca-Cola prijenosnih zvučnika, pakiranja Coca-Cole i Costa kave te ZŠEM hudica i drugih vrijednih iznenađenja.

Ako ste maturant, uključite se u istraživanje putem ove poveznice.


Projekt Brucoš 101 provodi portal srednja.hr. Partneri projekta su Agencija za komercijalnu djelatnost (AKD), Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta (ZŠEM), Edward Bernays University College, Samsung, Coca-Cola HBC Adria i dm. U sklopu projekta ćemo nagraditi najbolje projekte studentskih udruga, a više o tome kako se prijaviti pročitajte ovdje. Uz to, provodimo i istraživanje kojim želimo doznati kako maturanti biraju studije. Neke sudionike istraživanja ćemo darovati Samsung Galaxy Z Flip4 mobitelom i poklon paketima partnera, a sudjelujte ovdje. Sve vijesti o projektu pratite kroz rubriku Brucoš, a često postavljanja pitanja pročitajte ovdje.