Pretraga

Dodatan broj studenata ostvario pravo na stipendiju Sveučilišta u Zagrebu od 10.000 kuna

A- A+

Sveučilište u Zagrebu ove je godine dodjeljivalo stotinu dodatnih stipendija od 10.000 kuna za studente čiji su domovi stradali u potresu. Budući da su u toj kategoriji podijeljene samo 44, Sveučilište je otvorilo novi natječaj kroz koji se dodjeljuje preostalih 56 stipendija. Sada su poznata imena dobitnika.

Foto: M. Gelenčir/srednja.hr

U svibnju je Sveučilište u Zagrebu raspisalo drugi natječaj za dodjelu stipendija u ovoj akademskoj godini. Kroz njega se dodjeljivao ‘višak’ stipendija koje nisu podijeljene prvim natječajem, a riječ je o 56 od sto planiranih stipendija za studente čiji su domovi stradali u potresu. U prvom natječaju stipendije su se dodjeljivale studentima čiji je dom dobio crvenu oznaku statičara, a novim naknadnim natječajem stipendiju su mogli dobiti i studenti čiji je dom dobio žutu oznaku statičara.

Svih 56 stipendija od 10.000 kuna koje su se dodjeljivale podijeljeno je, a studenti koji nisu ostvarili pravo mogu uložiti žalbu do 5. srpnja u 23:59 h, putem maila [email protected].

– Ukupan broj stipendija dodijeljen je ravnomjerno studentima svih godina preddiplomskih, diplomskih i integriranih preddiplomskih i diplomskih studija. Lista 4. godina obuhvaća studente 4. godine integriranog, 1. godine diplomskog te 4. godine preddiplomskog studija. Lista 5. godina obuhvaća studente 5. godine integriranog studija, 2. godine diplomskog te 1. godine jednogodišnjeg diplomskog studija. Konačne liste dobitnika bit će objavljene nakon potvrde istih na sjednici Senata 13. srpnja 2021. godine nakon čega će svakom dobitniku biti poslan Ugovor o stipendiranju (e-poštom), stoji u obavijesti Sveučilišta u Zagrebu.

Imena dobitnika možete vidjeti u dokumentu ispod, a ako vam tablica nije vidljiva, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [573.01 KB]