Pretraga

Sveučilište objavilo imena dobitnika stipendija od 1.440 eura: Provjerite jeste li na listi

A- A+

Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku objavilo je rezultate natječaja za studentske stipendije koji je završio još u ožujku. Uz stipendije od 1.440 eura koje se dodjeljuju kroz tri kategorije, dodijeljene su i potpore za sufinanciranje školarine.

euri i centi

Novac | foto: srednja.hr

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku objavilo je rezultate natječaja za stipendije redovitim studentima prijediplomskih, diplomskih, integriranih prijediplomskih i diplomskih sveučilišnih studija te stručnih prijediplomskih i diplomskih studija za akademsku godinu 2023./2024. Stipendije se dodjeljuju u sljedećim kategorijama:

A.) Stipendije za izvrsnost – 35 stipendija
B.) Stipendije studentima aktivnim sportašima – tri stipendije
C.) Stipendije studentima u stanju socijalne potrebe – 30 stipendija.

Ukupan iznos stipendije za navedene kategorije je 1.440 eura, odnosno 120 eura mjesečno. Uz stipendije, Sveučilište je dodijelilo i dvije potpore za pokriće troškova studija u iznosu od 50% do 100% iznosa školarine na način da se prema ukupnom broju za dodjelu studentskih potpora, 50% dodjeljuje za iznos od 50% školarine i 50% dodjeljuje za iznos od 100% školarine.

Izdvojeni članak
euri u novčaniku

Sveučilište studentima dodjeljuje stipendije od 1.440 eura, evo kako se prijaviti

– Studenti koji su ostvarili pravo na sveučilišnu stipendiju trebaju dostaviti podatke o žiro računu, najkasnije do 13. svibnja 2024. godine  poštom na adresu: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Trg Svetog Trojstva 3, 31000 Osijek ili e-mail adresu: [email protected]. Studenti koji su ostvarili pravo na sveučilišnu stipendiju, a ujedno su ostvarili pravo i na državnu ili drugu stipendiju te ju žele primati, trebaju dostaviti Izjavu o odricanju od sveučilišne stipendije isključivo poštom na adresu: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Trg Svetog Trojstva 3, 31000 Osijek, najkasnije do 20. svibnja 2024. godine, navode sa Sveučilišta.

Obrazac za podatke o žiro ili tekućem računu te izjavu o odricanju, moguće je preuzeti na ovoj poveznici. Popis dobitnika nalazi se na službenoj stranici Sveučilišta.