Pretraga

Dosta vam je ispitnih rokova? Studenti organiziraju zabavu pod maskama, najbolji će dobiti nagrade

A- A+

Splitski studenti pozvani su na Semafor party, neobičnu karnevalsku zabavu pod maskama. Organizatori potiču sve zainteresirane da pokažu kreativnost u maskiranju jer će oni najbolji biti nagrađeni bogatim nagradama. Party je zamišljen kao zagrijavanje za Valentinovo, zbog čega je ovo idealan događaj za bijeg od ispitnih rokova.

Studentski centar Split i Studentski zbor Sveučilišta u Splitu pripremaju nezaboravnu zabavu za svoje studente pod znakovitim nazivom – Semafor party. Zabava će se održati uoči Valentinova, ali, napominju organizatori, ovo nije klasičan party, već karnevalski, zbog čega postoji i obvezan dress code – maska po želji.

Pozivaju sve zainteresirane da budu kreativni jer će najbolje maske osvojiti bogate nagrade, a svi koji odluče sudjelovati u maskiranju, dobit će prigodnu narukvicu u jednoj od tri boje semafora. Boja narukvice označava ljubavni status, pri čemu je zelena za one koji su slobodni, crvena za one zauzete, a žuta je za one kompliciranog ljubavnog statusa.

Iz splitskog SC-a poručuju da je ovo idealna prilika za upoznavanje novih ljudi i zabavu usred ispitnih rokova. Zabava će se održati u utorak, 13. veljače u splitskom Restoranu Kampus, a više informacija bit će dostupno uskoro.