Pretraga

Isplati se imati iksicu: Za ocjenjivanje hrane u menzi možete dobiti mobitel, laptop ili bicikl

A- A+

Ako ste mislili da vam se ne ruča u menzi, možda se ipak varate. Započeo je novi ciklus natječaja ‘Ocijeni spizu i nagrada je blizu’ u kojem ocjenjivanjem hrane u splitskim mezama možete dobiti mobitel, laptop ili električni bicikl. Sve nagrade u vrijednosti su većoj od 5.000 eura. Uz to, također pomažete unaprijediti studentsku prehranu.

meni u menzi

Ručak u menzi | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Studentski centar u Splitu objavio je nagradni natječaj u kojem traže mišljenje studenata o prehrani u studentskim restoranima. Nakon svake konzumacije studenti mogu ocijeniti račune u UNISpoT aplikaciji, a nagrade će se dodjeljivati u kategorijama najkorisniji ocjenjivač, najaktivniji student te račun s najviše različitih proizvoda. Dobitnici će se birati svakog mjeseca sve do 30. svibnja kada će biti i svečana dodjela nagrada.

Osvojiti možete mobitel vrijednosti 800 eura, električni bicikl od 2.300 eura, laptop od 600 eura, bežične slušalice, poklon bon, pametni sat ili paket ulaznica za Ultra festival koji se održava u srpnju u Splitu. Cilj je unaprijediti studentsku prehranu. Organizatori su samo napomenuli da je za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno preuzeti posljednju verziju aplikacije UNISpoT te da je potrebno komentirati hranu i pića koju priprema sam Studentski centar u Splitu. Ocjene i komentari gotovih zapakiranih proizvoda se ne prihvaćaju.

Izdvojeni članak

‘Velika i plemenita gesta’: Studenti iz Splita poklonili vrijedan uređaj Klinici za dječje bolesti

– Definitivno vrijedi pokušati. Kvalitetno se najedi, uključi se u igru, a ujedno i podigni studentski standard života na Sveučilištu u Splitu. Sretno svima, kazali su organizatori natječaja.

Kao što smo već pisali, UNISpoT je aplikacija koja studentima u Splitu pomaže doći do važnih informacija za studiranje. Može se provjeriti stanje na iksici, pregledati dnevni jelovnici po restoranima te na kamerama vidjeti čeka li se u redu za menzu. Također, može se provjeriti status izdanih studentskih ugovora te pronaći najnovija ponuda poslova. Tu je i popis raznih događanja na Kampusu i Splitu, od kazališnih predstava do koncerata i pub kvizova.