Pretraga

Ispred menze na Savi osvanula pomalo bizarna poruka uprave, SC se ispričao studentima

A- A+

Nakon što je ispred menze u studentskom domu ‘Stjepan Radić’ osvanula poruka da će gužve (zbog kojih se studenti žale već neko vrijeme) biti manje ako studenti kraće biraju jela, SC je naveo svoje objašnjenje. Rekli su da je ova poruka bila prilično nespretna, ali da je pisana u dobroj namjeri. Kao razlog za ovakve gužve naveli su, između ostalog, velik broj zaposlenika na bolovanju i kvar na elektroinstalacijama.

red pred menzom na savi

Red pred menzom na Savi | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Studentski centar u Zagrebu oglasio se nakon što je, ispred menze u studentskom domu ‘Stjepan Radić’, osvanula poruka da će gužve, zbog kojih se studenti već dugo žale, biti manje ako će kraće birati što žele jesti.

Rekli su kako je zamolba prema studentima od strane uprave restorana napisana nespretno, ali je pisana u dobroj namjeri te su se studentima ispričali zbog nespretnosti i čekanja. Osim ove isprike, naveli su i neke probleme s kojima se susreću, a koji imaju izravan utjecaj na to da se u menzi stvara gužva.

– Realni problemi u poslovanju restorana SC-a Zagreb u studentskom domu ‘Stjepan Radić’ na Savi isti su kao struci u okruženju, a to su prirodni odliv radne snage i kronični nedostatak zamjenskog pomoćnog osoblja te velika stopa bolovanja. Od 80 zaposlenih proizvodnog osoblja restorana na Savi na današnji dan, na kratkom bolovanju je njih 16, a na dužem bolovanju je desetero djelatnika, naveli su.

Izdvojeni članak
menza na savi

Studenti na Savi objavljuju fotke dugih redova pred menzom, SC: ‘Nije bilo čekanja dužeg od 15 minuta’

Dodali su i da su, pored svega navedenog, imali kvar na na glavnom razvodnom ormaru elektroinstalacija na samoposlužnoj liniji te da ga moraju hitno otkloniti. Također, sve poteškoće u poslovanju restorana SC-a Zagreb na Savi kontinuirano komuniciraju s predstavnicima studenata u studentskom domu ‘Stjepan Radić’.

Također, rekli su i da vjeruju da će od ponedjeljka krenuti u normalan režim rada.