Pretraga

Izvukli smo oglase za najplaćenije studentske poslove: Nekima bi satnica mogla biti čak 120 kuna

A- A+

I ovoga tjedna izdvojili smo oglase za najplaćenije studentske poslove u četiri sveučilišna grada – Osijeku, Zagrebu, Splitu i Rijeci. Neke satnice penju se čak do 120 kuna.

Foto: srednja.hr

SC Zagreb

1) PES centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o. traži studente/ice za vođenje online tečajeva stranih jezika. Traže se studenti/studentice zadnje godine studija engleskoga, njemačkoga jezika ili hrvatskoga jezika uz poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Neto cijena sata posla je od 50 do 100 kuna, ovisno o veličini grupe. Radno vrijeme je po dogovoru. Način i kontakt za prijavu studenata: na telefone: 01 6520 900, 099 4654 466 ili mail: [email protected]

Izdvojeni članak

Zapošljavamo: Tražimo studente/ice za rad na čak dva radna mjesta

2) Tvrtka Beeping WEB d.o.o. traži software inženjera/ku za rad u Zagrebu, na duži period. početak obavljanja posla je 1. ožujka, a neto cijena sata posla iznosi od 60 do 120 kuna. Radi se od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati ili po dogovoru.

 

 

– Širimo razvojnu ekipu – tražimo programera/programerku koji/a će djelovati s ostatkom tima na strukturiran i sistematski način da poboljša postojeću online platformu, koja podupire i dodaje vrijednost, kako korisnicima tako i partnerima. Uz pomoć tehnologije, poboljšavamo našu uslugu, koja je stvaranje vremena za ugodnije stvari u životu. Sposobnost razumijevanja procesa usluge za klijente, beepere i interne korisničke podrške. Ali, ključna stvar je – želja za rastom, učenjem i dodavanjem vrijednosti našim beeperima (100 +) i našim korisnicima (15,000 +), stoji u objavi.

Posebna znanja i vještine:
dobro poznavanje jezika PHP (5.5+)
JavaScript, HTML i CSS
GIT
smisao za UX/UI
dobre prakse testiranja
znanje engleskog jezika (uvjet)

Način i kontakt za prijavu studenata: [email protected]

3) I naša tvrtka, Pametna kuća, kao nakladnik portala srednja.hr i mirovina.hr traži studente za rad. Tražimo jednog studenta/studenticu za posao u prodaji i jednog ili dvoje studenata/ica za posao novinara na portalu mirovina.hr. Satnica iznosi 25,50 kuna za novinare, te 26 kuna za studenta koji će raditi u prodaji. Više o svemu pronađite na ovom linku.

SC Split

1) Ugo vest j.d.o.o. za ugostiteljstvo traži jednog radnika za obavljanje poslova pripreme i kuhanja jednostavnih jela u ribljem street food-u te vođenje organizacije manje kuhinje s jednim pomoćnim radnikom. Početak obavljanja posla je od 1. lipnja, a satnica je 37 kuna. Za prijavu se moguće javiti na: 098 320 087 i [email protected].

Izdvojeni članak
posao

Pitali smo kolege koji su najčudniji studentski poslovi koji su radili, pojedini odgovori su uznemirujući

2) Prizma art d.o.o. traži 3 radnika u Segetu Donjem za poslove konobarenja. Potrebne vještine su komunikacijske sposobnost  te timski rad. Mogućnost rada vikendom ili tjedno radno vrijeme, prema dogovoru. Početak obavljanja posla je 15. svibnja, a satnica iznosi 35 kuna. Za prijave se javiti na: [email protected] ili 091/2800006.

SC Rijeka

1) Prirodoslovni muzej Rijeka traži 4 studenata za prijenos izložbenih vitrina i pripremu prostora za postavljanje nove izložbe. Mjesto rada je Brod na Kupi i putni troškovi su plaćeni, a radi se samo 19. veljače od 9 do 17 sati. Cijena satnice iznosi 35 kuna. Prijave se šalju na mail [email protected].

2) Ozon Media d.o.o. traži 10 dostavljača s vlastitim autom ili skuterom za rad u Rijeci. Radno vrijeme je 8 sati, a satnica iznosi 35 kuna. Rad nedjeljom i blagdanom te noću plaća se 52,50 kuna po satu. Za prijavu se potrebno javiti na [email protected].

3) Ananke d.o.o. traži 20 studenata/ica za posao asistenta/ice za vođenje turističkih apartmana. To uključuje čišćenje apartmana, prijem gostiju, dovoz i odvoz posteljine.  Radi se prosječno 3 sata dnevno, po potrebi, u razdoblju između 10 i 20 sati, od ponedjeljka do nedjelje. Cijena satnice je 35 kuna, a nedjeljom i blagdanom satnica iznosi 52,50 kuna.

Mjesto rada (putni troškovi su pokriveni):
-Rijeka: 5 radnih mjesta , cijela godina
-Matulji, Opatija, Ika: 5 radnih mjesta, cijela godina
-Malinska, Vrh, Linardići (otok Krk): 5 radnih mjesta, 15.5.-30.9.2020.
-Nerezine (otok Mali Lošinj): 3 radna mjesta, 15.5.-30.9.2020.
-Delnice: 2 radna mjesta, cijela godina

Tražene kompetencije su brzina i pedantnost u čišćenju, ljubaznost i komunikativnost, organizacijske sposobnosti, kolegijalnost, dobro poznavanje engleskog jezika i po mogućnosti još jednog jezika. Poželjan je, a i za neke destinacije obavezan, osobni automobil i vozačka dozvola B kategorije.
Za prijave je potrebno poslati CV i kontakt na mail [email protected].

SC Osijek

1) Lightning d.o.o. zapošljava jednog studenta/icu za posao koji uključuje plasiranja/prodaje proizvoda, pronalazak novih partnera, komunikaciju s postojećim partnerima, izradu izvještaja. Satnica iznosi 32 kune. Od studenata se očekuje samostalnost u obavljanju radnih zadataka, preciznost, znanja i vještine u tehničkim znanostima, znanje mađarskog ili engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije. Radi se od 1. ožujka do 31. kolovoza, a prijave su na broj telefona 031/777-256. 

Izdvojeni članak

Doznajemo koji je studentski posao bio najčešći u Zagrebu prije 30 godina

2) NTH Mobile d.o.o. za partnera ClickAttack traži studente/ice za posao DIGITAL MARKETING SPECIALIST za satnicu od 30 kuna.

– Zovemo se ClickAttack i isporučujemo niz različitih digitalnih usluga, platforma i servisa, poput mobilnih i desktop bannera, multichannel rješenja za interakcije s korisnicima (chatbotovi, Push notifikacije, email newsletter, SMS…), različitih aplikacija, custom CMS sustava i još mnogo toga. Najveća smo mobilna oglašivačka mreža u Jugoistočnoj Europi, a uredi nam se nalaze u nekoliko zemalja u regiji, stoji u objavi.

Opis posla:
Sudjelovanje u kreiranju sadržaja za društvene mreže i web stranice. Analiziranje postojeće marketinške aktivnosti i predlaganje nove. Učenje i usavršavanje se u različitim područjima (content marketing, SEO, web analitika itd.)

Očekuje se:
Dobro baratanje engleskim jezikom. Dobra volja za učenjem i razvojem vještina. Kreativnost i proaktivnost u prijedlozima novih marketinških aktivnosti
Dodatni plusevi su ako:
Dobro govoriš njemački
Već imaš iskustva u nekom području digitalnog marketinga (npr. društvene mreže, pisanje web sadržaja, izrada jednostavnih grafika…)

Početak rada: odmah – na duže vrijeme, uz mogućnost stalnog zaposlenja nakon završetka studija.
Mogućnost dodatnih edukacija i putovanja.

Za prijave je potrebno poslati CV na mail: [email protected].