Pretraga

Još jedan studentski grad daje nagrade za ocjenjivanje hrane u menzi, možete osvojiti putovanje

A- A+

Nakon Splita i ‘Ocijeni spizu’, i riječki studenti mogu u anketi ocjenjivati hranu u menzi te osvojiti vrijedne nagrade poput putovanja, večere za dvoje ili poklon kartica. Natječaj traje do 15. veljače.

ručak menza

Ručak u menzi | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci provodi anketu u kojoj ispituje zadovoljstvo studenata s ponudom i kvalitetom studentske prehrane. To se odnosi na hranu koju nudi sam Studentski centar u Rijeci. Cilj je podizanje studentskog standarda za sve studente, a za trud neki će biti i nagrađeni.

– Molimo vas da putem obrasca iznesete svoje mišljenje o trenutnom stanju te da isto potkrijepite s čim više detalja kako bi ih mi kao studentski predstavnici iznijeli i predstaviti Upravi studentskog centra i Sveučilišta u Rijeci, kazali su iz Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Izdvojeni članak
meni u menzi

Isplati se imati iksicu: Za ocjenjivanje hrane u menzi možete dobiti mobitel, laptop ili bicikl

Budući da Sveučilište u Rijeci ove godine slavi 50. rođendan, nagradit će se 50 studenata. Dobitnici će biti odabrani slučajnim odabirom, a nagrade su putovanje u Veneciju za dvoje, večera za dvoje u restoranu, knjiga po izboru i poklon bonovi. Anketi možete pristupiti ovdje do 15. veljače, no važno je da se prijavljujete sa službenom e-mail adresom @student.uniri.hr. Ako nemate takvu e-mail adresu, organizatori su napomenuli da se studenti trebaju javiti LDAP administratoru na svojoj sastavnici, a popis administratora dostupan je ovdje.

Iako je završno izvlačenje 16. veljače, za prve dvije nagrade izvlačenja su ranije, stoga požurite kako ne biste zakasnili osvojiti putovanje ili večeru za dvoje. Organizatori su također napomenuli da nagradu ne mogu osvojiti članovi Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci i SZ sastavnica.