Pretraga

Još jedno veliko sveučilište objavilo natječaj za Rektorovu: Poznata i novčana nagrada

A- A+

Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu nagrada rektora studentima u akademskoj godini 2023./24. Ukupno je pet kategorija – nagrada za studentski stručni, znanstveni ili umjetnički rad, volontiranje, studentski aktivizam, sport i studentske projekte. Nagrada se sastoji od tiskanog priznanja i novčanog iznosa od 150 eura. Ako se ona dodjeljuje grupi, dijeli se na jednake dijelove.

Studenti

Studenti | foto: Canva

Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za rektorovu nagradu u akademskoj godini 2023./24. Ona se dodjeljuje u pet kategorija, a to su nagrada za studentski stručni, znanstveni ili umjetnički rad, za volontiranje, studentski aktivizam, sport i studentski projekt.

Kandidati koji se prijavljuju ne smiju biti stegovno kažnjavani

Nagrada se sastoji od tiskanog priznanja i novčanog iznosa od 150 eura i dodjeljuje se u sklopu Dana Sveučilišta u Rijeci. U slučaju da se ista nagrada dodjeljuje grupi kandidata, stoji u natječaju, novčani iznos dijeli se na jednake dijelove. Prijaviti se mogu oni koji imaju status studenta Sveučilišta u Rijeci u tekućoj akademskoj godini ili oni koji su ga imali u prošloj akademskoj godini. Također, prijaviti se mogu isključivo studenti prijediplomskog, diplomskog ili integriranog studija. Kandidati ne smiju biti stegovno kažnjavani niti smiju biti prethodno nagrađeni na istoj razini studija istom vrstom nagrade za koju se prijavljuju.

Kandidati se na natječaj za znanstveni rad prijavljuju samostalno. Kandidate za volontiranje može predložiti Sveučilište u Rijeci ili njegova sastavnica ako sami nisu organizatori volontiranja. Kandidate za studentski aktivizam i sport može predložiti Sveučilište, fakultet ili studentska organizacija. Studentska organizacija ne može predlagati svoje članove, ali može potaknuti prijavu pismom preporuke. Kandidate za studentski projekt predlaže Sveučilište, fakultet, studentska organizacija, student ili grupa studenata.

Izdvojeni članak

Otvoren natječaj za Rektorovu nagradu: Produljuje se rok prijava na zahtjev studenata

Konačnu odluku o nagradi donosi rektorica

Rok za podnošenje prijava je 11. ožujka u 12 sati. Zainteresirani se prijavljuju elektroničkim putem ispunjavanjem obrasca sa svojim AAIEdu podacima. Kandidati koji su završili studij te im je time ukinut AAI identitet moraju najkasnije do 26. veljače na [email protected] zatražiti izdavanje privremenih korisničkih podataka kako bi pravovremeno izvršili online prijavu.

– Prijave na Natječaj procjenjuju povjerenstva za dodjelu nagrada rektora, sastav i članstvo kojih utvrđuje rektorica posebnim odlukama. Povjerenstva vrednuju potpune i u propisanom roku podnesene prijave te u roku od 15 dana od isteka roka za podnošenje prijava na Natječaj dostavljaju rektorici obrazloženi prijedlog kandidata za dodjelu nagrada. Konačnu odluku o dodjeli nagrada donosi rektorica, a odluka se objavljuje na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci, stoji u natječaju.

Cijeli natječaj možete pogledati ispod. Ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab