Pretraga

Kako se financijski osigurati i dobiti subvenciju za kredit? Studentima u Zagrebu objasnit će – bankari

A- A+

Kako se financijski osigurati, dobiti subvenciju za kredit i krenuti u poduzetnički pothvat. Studenti i doktorandi Sveučilišta u Zagrebu imat će priliku doznati od bankara iz Zagrebačke banke već u srijedu, 22. ožujka, na radionici o financijskoj pismenost i poduzetništvu.

euri i centi

Foto: srednja.hr

Sveučilište u Zagrebu u ovu srijedu, 22. ožujka, organizira posebnu radionicu naziva Financijska pismenost i uvod u poduzetništvo. Radionica je posve besplatna pa će studenti i doktorandi zagrebačkog sveučilišta dobiti specifično znanje i vještine. Naučit će, stoji u objavi na stranicama zagrebačkog rektorata, učinkovitije upravljati svojim financijama i postići životnu i financijsku sigurnost.

Ova će se radionica održati u predvorju Kina Studentskog centra u Zagrebu, na adresi Savska cesta 25, s početkom u 11 sati ujutro. Tad će okupljene pozdraviti Tomislav Bolanča, prorektor za poslovanje i digitalizaciju. Održat će uvodni govor, a nakon toga će uslijediti kratka predavanja stručnjaka iz bankarskog sektora. Kako navode na stranicama Sveučilišta, studenti će u blokovima od pola sata od stručnjaka dobiti informacije i korisne savjete vezano za planiranje financijske budućnosti, načine ostvarivanja subvencioniranih kredita, kako biti mladi poduzetnik i financirati svoje ideje.

Tri bloka predavanja – financije, stambeno pitanje i poduzetništvo – pokrit će bankarski stručnjaci iz Zagrebačke banke. Nakon što održe svoje blokove predavanja u 13 sati počinje planirano neformalno druženje s njima. Studenti će im moći prići i s njima razgovarati te dobiti individualna savjetovanja vezano za bankarske usluge.

Cijeli program možete vidjeti ispod, ako vam se dokument ne prikazuje, ponovno učitajte stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab