Pretraga

Lista po fakultetima: Pogledajte kakve su prosjeke ocjena imali sudionici natječaja za domove u Zagrebu

A- A+

Prema Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje, jedna od kategorija na kojoj studenti mogu ostvariti bodove su ocjene. Studentski centar u Zagrebu objavio je prosječne ocjene sudionika natječaja za smještaj u 2020./2021.

Foto: Duje Kovačević, srednja.hr

 

Studenti koji se natječu za smještaj u studentskim domovima bodove mogu prikupiti i temeljem prosjeka ocjena. Bodovi temeljem prosjeka  dobivaju se tako da se izračunati osobni prosjek studenta na tri decimale podijeli s izračunatim prosjekom na tri decimale svih osobnih prosjeka studenata na istoj razini studija s istoga visokog učilišta iz natječaja.

Izdvojeni članak
studenti sjede u dvorani i slušaju predavanje

Pogledajte s kojim su se prosjekom ocjena maturanti upisivali na sve fakultete u Hrvatskoj

Dobivena brojka zatim se množi s 1.000. Broj bodova temeljem prosjeka može se umanjiti ovisno o broju ostvarenih ECTS-a: za 10 % ako je student u prethodnim godinama ostvario u prosjeku od 49,01 do 54 ECTS boda, za 20 % ako je prosječno ostvario od 44,01 do 49 ECTS bodova, te za 30 % ako je prosječno ostvario od 40 do 44 ECTS boda.

Studentski centar u Zagrebu nakon provedenog natječaja objavio je prosjeke ocjena pojedinih fakulteta. Riječ je o prosjecima ocjena studenata koji su sudjelovali u natječaju za smještaj u akademskoj godini 2020./2021.

Prosjeke ocjena sudionika u natječaju možete vidjeti u tablici u nastavku. U prvom stupcu, pored imena fakulteta, nalaze se prosjeci ocjena sudionika s preddiplomske i stručne razine studija, te integrirane preddiplomske i diplomske razine studija. U drugom stupcu naveden je prosjek ocjena sveučilišne diplomske i specijalističke stručne
diplomske razine studija. Napomena: ako vam dokument u nastavku nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [505.85 KB]