Pretraga

Manijak uhodi studentice i samozadovoljava se pred studentskim domom

A- A+

Studentski dom Šara posljednjih je par mjeseci jezivo mjesto za život. Barem tako svjedoče stanarke koje sve češće, u krugu doma, viđaju nepoznatog muškarca koji prati studentice i samozadovoljava se. Prema opisima studentica koje su ga vidjele, radi se o mlađem, odebljem i proćelavom muškarcu, visine oko 170 cm koji nosi crnu jaknu s kapuljačom, piše Index.

Ulazak u dom dr. Ante Starčević ‘Šara’ | Foto: Ivan Božić, srednja.hr

Kako svjedoče stanari i stanarke doma dr. Ante Starčević ‘Šara’, u zadnje se vrijeme nepoznati muškarac besramno masturbira u neposrednoj blizini studentskih soba, hoda oko zgrada doma i prati studentice. Osim toga, navode i kako se više ne skriva već se samozadovoljava na glavnim prolazima i pred ulazima u paviljone, piše Index.

Odeblji, proćelavi muškarac u crnoj jakni

Nekoliko stanarki koje su se susrele s manijakom anonimno su progovorile za Index. Kažu kako se radi o odebljem, proćelavom muškarcu, visine oko 170 cm koji nosi crnu jaknu s kapuljačom..

– Vjerujemo da najprije odšeće do zaštitara na porti i provjeri je li on tamo ili ne. Zaštitari rade krugove oko doma s vremena na vrijeme, kazale su studentice za Index.

Jedna od njih priča i kako ju je nepoznati muškarac pratio prema stražnjem ulazu u paviljon. I ona tvrdi da je imao crnu jaknu s kapuljačom.

Pokušao je ući u zgradu doma

Jedna druga studentica prisjeća se svojeg dosta neugodnog susreta s manijakom na Šari. Bilo je to jednu večer, kaže, kada se vraćala s posla s prijateljicom. Malo su pričale pred ulazom u paviljon, a onda se rastale i svaka je krenula prema svom.

– Kad sam krenula prema ulazu, primijetila sam muškarca koji se skriva iza stable, tako je djelovalo. Kako sam se ja udaljila, on je krenuo također prema ulazu, no kako se ja okrenem prema njemu, tako on stani. Nakon nekoliko takvih okretaja i njegovog zaustavljanja kad shvati da ga gledam, uplašila sam se jer mi to nije normalno ponašanje i požurila sam prema vratima. Uletjela sam u dom, potrčala odmah stepenicama gore i vidjela kroz staklo kako je pokušao ući, uhvativši kvaku. No kako ne može bez ključa, okrenuo se i otišao. Imao je na sebi crnu jaknu s kapuljačom. Ne mogu 100% tvrditi da se radi o istoj osobi (na koju su se požalile druge studentice) jer je bilo kasno i mračno, kaže nam ona.

Problemom smatra izrazito loše osvjetljenje oko doma, što pogoduje ovakvim situacijama i manijacima.

– Nisam li u pravu kad kažem da mislim kad bi osvjetljenje bilo puno bolje, ne bi se usudio samo tako doći i raditi odvratne stvari, jer postoji velika mogućnost da ga netko vidi? Nadalje, u domu je jedan zaštitar, koji se nalazi u kućici na ulazu u naselje sa strane Zagrebačke avenije. Dok on dođe do drugog kraja domskog naselja, muškarac redovito pobjegne, ispričala je studentica za Index.