Pretraga

Na PMF-u nagradili najuspješnije studente matematike, ovo su njihova imena

A- A+

Tko su najuspješniji studenti Matematičkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu? Otkriveno je to na svečanoj dodjeli priznanja za najuspješnije studente završnih godina svih prijediplomskih, diplomskih i integriranog studija za akademsku godinu 2022./2023. Dodijeljene su i nagrade za postizanje iznimnih rezultata u izvannastavnim aktivnostima.

Dodjela priznanja najuspješnijim studentima Matematičkog odsjeka

Dodjela priznanja najuspješnijim studentima Matematičkog odsjeka | foto: pmf.unizg.hr

Najuspješnijim studentima Matematičkog odsjeka PMF-a za akademsku godinu 2022./2023. uručena su priznanja, to jest nagrade u dvije kategorije. Njih 32 istaknulo se svojim uspjehom na završnim godinama svih prijediplomskih, diplomskih i integriranog studija u jednoj kategoriji te postizanjem iznimnih rezultata u izvannastavnim aktivnostima, poput onih stručnih, umjetničkih, sportskih, društvenih i slično, u drugoj kategoriji.

Svečanu dodjelu vodili su profesori Luka Grubišić, pročelnik Matematičkog odsjeka i profesor Nikola Sandrić, zamjenik pročelnika i pomoćnik pročelnika za nastavu. Svečanost podjele obilježena je i izvedbom pjevačkog zbora PMF-a, Cantus Naturae.

Izdvojeni članak
Planinić_ Krajina_ Stilinović

U čast prerano preminulom kolegi, na PMF-u nagradili dvije izvrsne nastavnice matematike

Dobitnici priznanja za uspješnost na prijediplomskom sveučilišnom studiju Matematika su: Ema Borevković, Vedran Cifrek, Jakov Ljubičić, Bartol Markovinović, Krešimir Nežmah i Duje Perković. Priznanje na istoj razini studija, no nastavničkog smjera dobila je Petra Kovačić. Najuspješniji na integriranom prijediplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Matematika i fizika, smjer nastavnički je Tomislav Cindrić.

Na diplomskoj razini dobitnici su: Luka Kraljević, Luka Rak, Andrija Tomorad i Marin Varivoda (studij Teorijska matematika), Jelena Dujella (Primijenjena matematika), Petra Daković, Laura Horvat i Krunoslav Ivanović (Matematička statistika), Roberto Grabovac i Sophie Weber (Računarstvo i matematika), Petar Domitran (Financijska i poslovna matematika), Katarina Jančec (studij Matematika, smjer nastavnički), Karlo Kašner (studij Matematika i informatika, smjer nastavnički).

Dobitnici priznanja za postizanje iznimnih rezultata u izvannastavnim aktivnostima su: Ivan Badrov, Lana Crnobrnja Perenčević, Ivan Ćorić, Paula Horvat, Luka Karlić, Josip Klepec, Veronika Kostanjčar, Dorijan Lendvaj, Krešimir Nežmah, Patrick Pavić, Petar Sruk i Marin Varivoda.