Pretraga

Ovo su najplaćeniji studentski poslovi: Satnica ovoga tjedna od 30 do 100 kuna

A- A+

Svakog tjedna za vas izdvajamo oglase za najplaćenije studentske poslove u četiri najveća studentska grada – Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci. Ovoga se puta satnice kreću od 30 do 100 kuna, a riječ je o raznovrsnim poslovima.

Foto: Unsplash

Studentski centar Zagreb

Vođenje nastave gitare ili klavijatura

Traže se studenti/ce raznih fakulteta glazbeno obrazovane za vođenje nastave gitare ili klavijatura. Cijena sata plaća se 60 kuna. Radno vrijeme: po dogovoru. Zainteresirani se mogu javiti na broj telefona 01/4846-693.

Mid web developer

CINNAMON d.o.o. traži studenta/icu za poziciju – Mid web developer. Radno vrijeme je 8 sati od ponedjeljka do petka, a mogući su dogovori zbog fakultetskih obaveza. Satnica iznosi 60 kuna.

Opis posla: zajedno s iskusnijim kolegama razvijanje web stranica i aplikacija, predlaganje i provođenje tehničkih rješenja za razne izazove, surađivanje s mobilnim developerima, dizajnerima i projektnim menadžerima na raznim prokejtima, radi se na srednje velikim projektima iz različitih industrija <500 sati.

Potrebno je odlično poznavanje HTML, CSS i JavaScript, poznavanje Git-a (github, gitlab, bitbucket), dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, sposobnost analiziranja problema i njegovo brzo rješavanje. Poželjno iskustvo u React.js (redux, mobx) ili Vue.js i Node.js; poznavanje CSS preprocessing alata; rad s bazama podataka (MySQL) i RESTful API; praksa refaktoriranja koda i code review-a. Prednost je poznavanje unit testova i automatiziranog testiranja.

Način i kontakt za prijavu studenata: mailom na: [email protected]

Android developer

CINNAMON d.o.o. traži studenta/icu za poziciju – Android developer. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, 6-8 sati, donekle klizno, a postoji mogućnost dogovora zbog fakultetskih obaveza. Satnica iznosi 60 kuna.

Opis posla: Cinnamon agencija-traži Android developera da se pridruži timu od 25 developera, dizajnera i PM-ova na razvoju kvalitetno promišljenih, modernih, robusnih i digitalnih rješenja za klijente diljem svijeta. Ured s rooftop terasom nam je u centru grada Zagreba, a otvorili smo i ured u New Yorku. Pored održavanja postojećih imamo i nekoliko novih zanimljivih projekata koji počinju. Javi nam se da te upoznamo:)

Ono što nudimo: Kompetitivna primanja ovisno o iskustvu, Inozemne konferencije, Interne radionice i dijeljenje znanja, Bonuse za održavanje prezentacija, pisanje blogova i sudjelovanja na meetupovim, Remote dan, Prijateljsku i opuštenu atmosferu, 2 parkirna mjesta u dvorištu, Teambuildinge (rafting, planinarenje, bowling..) i druženja nakon posla, Rooftop terasu s koje možeš raditi i istovremeno uživati u danu, Chill sobu s plejkom, pikadom i stolnim tenisom, Besplatnu kavu, sokove, voće i slatkiše, Pet-friendly ured.

Posebna znanja i vještine: Nove projekte radimo koristeći sljedeće tehnologije u kojima nam je bitno da se snalazite: Kotlin, Android architecture components (LiveData, ViewModel, Room), Retrofit 2, Dagger 2. Poznavanje ovih tehnologija je prednost: Coroutines, RXJava, Navigation Component.

S klijentima komuniciramo na engleskom jeziku stoga nam je vrlo bitno dobro znanje engleskog u govoru i pismu. Za verzioniranje koda koristimo GIT.

Način i kontakt za prijavu studenata: mailom na: [email protected]

Studentski centar Split

Elektroinstalacije

IMOTEHNIKA d.o.o. traži 12 radnika za polaganje energetskih kabela u Makarskoj. Satnica iznosi 37,50 kuna. Radi se 8 sati od 8 do 16, a uključen je jedan obrok te je osiguran prijevoz. Kontakt osoba je Zoran Škeva – 098-9840-247. Napomena: ne zvati nedjeljom, dostupan svaki dan

Pakiranje i slaganje robe

AURORA KOZMETIKA d.o.o. traži studenta koji bi 6.12.2019. na lokacijama Interspar CCO Split, Interspar Mall of Split i Interspar Emmezeta Kaštela, složio po jedan promo stalak i napunio ga proizvodima (u pitanju su čajevi). Nije potrebno više od jednog sata za slaganje. Satnica je 100 kuna, a kontakt osoba je Maja 0913564551.

Studentski centar Rijeka

Hodajuće reklame

BRANDIAC KOMUNIKACIJE D.O.O. traže 10 komunikativnih studenata(ica za outdoor promociju putem hodajućih reklama. Radi se po dogovoru, a satnica iznosi 35 kuna. Putni troškovi su plaćeni, a rad nedjeljom, blagdanom i noću uvećava se za 50 posto. Postoji i mogućnost povećanja satnice za 5 kuna nakon 20 sati rada. Prijave se šalju na e-mail [email protected] s naznakom “Prijava za promotora Rijeka”

Transport

BRANDIAC KOMUNIKACIJE D.O.O. traže i 3 studenta za transport, to jest prijevoz i skladištenje laganih reklamnih materijala na određene dane u tjednu za satnicu od 40 kuna. Putni troškovi su plaćeni, a rad nedjeljom, blagdanom i noću uvećava se za 50 posto. Za posao je poželjno vozačko iskustvo, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije i vlastiti automobil. Prijave se šalju na e-mail [email protected] s naznakom “Prijava za asistenta u logistici Rijeka”

Studentski centar Osijek

Ispomoć u šanku

Magnolija j.d.o.o. traži studenta/icu za posao pomoćnog konobara – ispomoć u šanku restorana Lumiere. Uvjet je iskustvo u radu. Radno vrijeme je od 17 do 23 sata. Satnica iznosi 30 kuna, a prijave se šalju na e-mail: [email protected].